Kippie Testteam

HOOR JIJ BINNENKORT BIJ HET KIPPIE-TESTTEAM?

Het schrijven van reviews over onze producten en diensten helpt niet alleen ons als organisatie, maar ook andere klanten! Als organisatie is Kippie constant bezig haar diensten en producten te perfectioneren.

Wat verwachten we van een Kippie-tester:

Schrijf een tekst over jouw "Kippie-ervaring" van A tot Z en maak wat leuke foto's zodat wij dit op onze website en op onze Facebookpagina kunnen plaatsen. Je krijgt van ons een Kippiepan mee om thuis met vrienden/familie/buren/collega's/etc. te testen.

Een weekend weg met de Snackpan XL

Evelien gaat ieder jaar met de oud dienstkameraden van haar man, met aanhang en kinderen, een weekendje weg.

BEKIJK HET VERHAAL VAN EVELIEN

Een verjaardagsfeest met de Mini Saté/Ballenpan

Carola Bouwens uit Papendrecht had iets leuks te vieren afgelopen weekend. Haar zoon was namelijk 18 geworden.

BEKIJK HET VERHAAL VAN CAROLA

Mieke geeft een feestje in haar tuin

Mieke was druk bezig met de voorbereidingen van haar tuinfeest toen ze ons een mailtje stuurde. "Zonder de kippies van Kippie is ons tuinfeest niets waard!" schreef ze.

BEKIJK HET VERHAAL VAN MIEKE

De VrijMiBo van Patrick was een groot succes dankzij de Snackpan XL

Patrick werkt bij een IT bedrijf in de Lier, het Westland. Hij was een van zijn klanten nog een traktatie verschuldigd, vanwege een server storing.

BEKIJK HET VERHAAL VAN PATRICK
foto Placeholder

Hennie blogt over de Snackpan XL!

Hennie schrijft voor de website tutje.nl. Ze schrijft over alles en deelt alles wat het leven leuk maakt. Zij vond dat de Kippiepan hier zeker tussen hoorde te staan, vandaar dat zij ons mailde. We spraken af dat zij de snackpan XL zou testen. Deze kon worden afgehaald bij de winkel bij haar in de buurt: Kippie Hoogezand. Hieronder lees je de review van Hennie!