Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

De VrijMiBo van Patrick was een groot succes dankzij de Snackpan XL

Patrick werkt bij een IT bedrijf in de Lier, het Westland. Hij was een van zijn klanten nog een traktatie verschuldigd, vanwege een server storing.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: meer dan 3 jaar geleden
Vrijagmiddagborrel met een Kippiepan

"Soms is het leuk om als bedrijf je klanten te trakteren. Daar zijn vrijdag middag borrels de perfecte gelegenheid voor. Ik dacht een Kippiepan, dat is eens iets anders dan een bittergarnituur, een taart of het laten bezorgen van patat. Door de actie van Kippie op Facebook kwam mijn bedrijf op het idee om een klant te verrassen met een Kippiepan!" vertelt Patrick Koene.

"Door onze klant deze pan aan te bieden tijdens de VrijMiBo (vrijdagmiddag borrel) vangen wij twee vliegen in één klap. Ten eerste kunnen wij mee genieten van de lekkere hapjes uit de snackpan XL, ten tweede is er gelijk een goed klant-contact-momentje geweest met alle medewerkers van dit bedrijf.

Ik kon de snackpan XL met 90 hapjes ophalen bij het hoofdkantoor van Kippie in Poeldijk. Normaal gesproken is de winkel bij het hoofdkantoor enkel zaterdags geopend, maar voor bestellingen maken zij een uitzondering. Pannen kunnen bij het hoofdkantoor van Kippie ook op vrijdag worden opgehaald."

"Bij het afhalen van de Kippiepan kreeg ik een duidelijke uitleg over hoe de pan precies werkt. Ik betaalde de borg (25 euro) en vertrok naar mijn klant!

Een half uur van tevoren heb ik de Kippiepan aangezet op de tweede stand. Na een paar keer omdraaien kun er aangevallen worden! De hapjes waren heerlijk warm en smaakten goed naast het welverdiende biertje. Na een week hard werken gaan die hapjes er wel in.

Ook wel grappig om te vermelden: de pan heeft zich kunnen opwarmen d.m.v. zonne energie. Opgewekt door de zonnepanelen die bij onze klant op het dak liggen."

"We hebben met 8 medewekers gesmuld uit de snackpan XL. Alle kiphapjes, gehaktballetjes en sateetjes waren binnen no-time op! De mondhoeken waren rood van de saus en de vingers werden er bijna bij opgegeten. Zelfs de Dominicaanse collega was zeer te spreken over deze zeer lekkere en malse stukjes kip.

Kortom: een geslaagde vrijdagmiddag borrel als klant-verrassing!

Bedankt dat ik de snackpan XL voor jullie mocht testen. Ik heb het met veel plezier gedaan. Tot snel!

Groetjes, Patrick"

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!