Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Hapjes regelen voor een weekend weg?

Dit jaar gingen we met de familie een gezellig weekend weg in Nederland! Bij een weekend weg hoort natuurlijk gezelligheid, spelletjes en lekker eten!

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Weekend weg met Kippiepan!

Word Kippie Tester, dat was het bericht dat ik op Facebook voorbij zag komen, met een foto van een heerlijk gevulde pan met allemaal hapjes. Nou, die wilde ik wel testen en had een goed moment in gedachten om dit te doen. Die pan zou perfect gelegen komen bij het op handen zijnde familie weekend. Dan waren we met een grote ploeg dus veel buiken om te vullen.

Niet lang daarna kwam het bericht dat ik de testers was, geweldig! Alles werd geregeld en op de vertrekdag van ons weekendje weg kon ik de pan ophalen bij een Kippie winkel.

Op zaterdagavond was het gezellig rommelig in ons 16 persoonshuisje. Er werden gepraat, gelachen, spelletjes gedaan, tv gekeken, gehandwerkt en vooral genoten van elkaars gezelschap.
Dat was ook het moment dat ik de pan ging aanzetten met de instructies. Het ging eigenlijk erg gemakkelijk en ik moest alleen de stekker in het stopcontact doen en de pan aanzetten. Langzaamaan vulde de kamer met open keuken zich met heerlijke geuren. De eerste reactie was van één van mijn nichtjes die vroeg ‘Wat ruikt er zo lekker?’ Al snel vroeg mijn neef ‘Duurt het eigenlijk nog lang?’

Na een half uurtje waren de hapjes warm en zette ik de pan op tafel. Iedereen kwam aangesneld om een vork te pakken en aan te vallen! Op dat moment werd het even stil in ons grote huis want… als katjes muizen, mauwen ze niet. Daarna kwam het geluid weer terug en klonken vele kreten door elkaar. Tjonge, dit is lekker! Heb je al zo’n stokje geprobeerd? Ik vind de balletjes het lekkerst. Het duurde niet lang tot de pan was leeggegeten en het laatste hapje werd genomen.Weekend weg met Kippiepan!

Het opruimen van de pan was een fluitje van een cent. Door de aluminium binnenschaal waren de pan en de deksel nauwelijks vies geworden en eenvoudig te reinigen met een doekje.

Kortom, de pan was een daverend succes en wat ons betreft een absolute aanrader voor een lekkere hap tijdens een weekendje weg!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!