Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Hennie blogt over de Snackpan XL!

Hennie schrijft voor de website tutje.nl. Ze schrijft over alles en deelt alles wat het leven leuk maakt. Zij vond dat de Kippiepan hier zeker tussen hoorde te staan, vandaar dat zij ons mailde. We spraken af dat zij de snackpan XL zou testen. Deze kon worden afgehaald bij de winkel bij haar in de buurt: Kippie Hoogezand. Hieronder lees je de review van Hennie!

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: meer dan 6 jaar geleden
Kippie testteam

Bloggen over de snackpan XL

Waar Nederland en masse op de gezonde toer gaat, ben ik nog steeds a sucker for snacken. Natuurlijk, niet teveel en alles met mate vingers kruislings achter rug houdt, maar mij kun je niet blijer maken dan met een goede snack. Serieus. Kan ik me dagen op verheugen. In dat kader testte ik afgelopen weekend een Kippiepan XL van Kippie en dat is net zo lekker als dat het klinkt.

Kip

Mijn liefde voor kip is groot. Mager, licht verteerbaar en je kunt er een compleet afvalplan omheen bouwen, als je het goed aanpakt. Je kunt je dus voorstellen dat ik best wel voordelen zag toen dochter Nien op haar 13e dikke verkering kreeg met de zoon van de plaatselijke poelier. Buiten het feit dat het een schat van een jongen was, waren er uiteraard nog een aantal culinaire positieve neveneffecten, zullen we maar zeggen. Ik zag het wel zitten. De kalverliefde hield helaas geen stand. Maar mijn kipliefde bleef overeind.

Kippie

Woorden als kippie zijn eigenlijk zo fout dat het weer goed is. Kippie bestaat al heel wat jaren, maar het bestaan ervan was mij tot voor kort onbekend. Wat een wonder is, gezien mijn hierboven beschreven voorliefde voor kip. De winkels van Kippie zitten door het hele land verspreid, maar het merendeel van de vestigingen bevindt zich in het Westen. Maar! In het Noorden kunnen we ook van Kippie genieten, want er zit een filiaal in Hoogezand. Kippie staat bekend om de verse producten, maar het succesnummer van deze gevederde keten is toch wel de Kippiepan.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!