Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Een Kippiepan laten bezorgen

Wij bezorgen aan huis

Wij bezorgen momenteel op donderdag, vrijdag en zaterdag. Je kunt tot 12:00 uur bestellen voor de volgende dag.

Kies voor Kippie

Geen zorgen
Kies voor Kippie en je kiest voor een zorgeloos, stressvrij feestje! Je hoeft niet uren in de keuken te staan, de Kippiepan doet zijn werk.

Wij bezorgen!
We bezorgen bijna al onze producten aan huis door heel Nederland. Je kunt kiezen voor bezorging op donderdag, vrijdag of zaterdag. Tip: laat alles een dag eerder bezorgen zodat je het sowieso op tijd in huis hebt!

Klant van Kippie
Jacqueline de JongKlant bij kippie.nl
Klant van Kippie
Henk OeverslootKlant bij kippie.nl
Klant van Kippie
Lisa NaaktgeborenKlant bij kippie.nl

Vragen over bezorging

Jazeker! Kippie bezorgt verschillende producten aan huis. Wil je jouw Kippiepan graag thuis bezorgd hebben? Plaats dan gemakkelijk een bestelling en kies voor bezorgen. Voor leveringen op donderdag, vrijdag of zaterdag kun je de dag van tevoren tot 12:00 uur bestellen. In samenwerking met een bezorgpartner bezorgen wij in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Verschillende producten

Wij bezorgen steeds meer producten aan huis, maar nog niet alles. Per product geven wij aan of je deze alleen af kunt halen, alleen kunt laten bezorgen, of beiden!

Gekoelde bezorging

Met behulp van onze bezorgpartner wordt je bestelling gekoeld geleverd. De bestellingen worden nauwkeurig en netjes ingepakt. De inhoud wordt los van de pan verpakt, in verschillende dozen. Om de kwaliteit van de producten te garanderen, worden de producten het gehele proces gekoeld gehouden.

Borg op de elektrische Kippiepannen

Let op: de elektrische pannen, waar je borg voor betaalt, worden niet opgehaald. De pannen kun je terug brengen in een winkel naar keuze, hier is verder geen haast bij. Je krijgt dan de volledige borg retour. Omdat er geen uiterlijke tijd zit aan het inleveren van de pan(nen), kun je deze ook een tijdje thuis houden. Een volgende keer kun je dan eventueel enkel de inhoud van een Kippiepan bestellen, lekker makkelijk!

Bezorgdagen, -tijden en -kosten

Kies zelf de bezorg dag en het tijdvak* voor de levering van je bestelling.
* m.u.v. de decembermaand. In december zijn er enkel tijdvakken van de hele dag beschikbaar.

Bezorgdagen: donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tijdvakken: 08:00-14:00 uur, 12:00-18:00 uur en 17:00-22:00 uur*.

*Het tijdvak van 17:00-22:00 uur is alleen beschikbaar op donderdag en vrijdag.

Wij  bezorgen vanaf 8,95 euro, ongeacht je locatie. Vanaf 25 euro (exclusief borgproducten) kun je een bestelling laten bezorgen!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!