Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie bezorgt nu ook bij jou thuis!


Lange tijd is Kippie bezig geweest met de verschillende ontwikkelingen op het gebied van bezorging. In samenwerking met vele partijen hebben wij onze website zo aangepast, dat enkele producten uit ons assortiment bij jou thuis bezorgd kunnen worden!

Je vindt hier actuele informatie rondom openingstijden en bezorgdagen tijdens de feestdagen.

producten van kippie laten bezorgen of afhalen

Verschillende producten

In onze webshop vind je verschillende producten. Wij verkopen producten die enkel in de winkels afgehaald kunnen worden, producten die enkel thuis kunnen worden bezorgd en producten die kunnen worden afgehaald en kunnen worden bezorgd. Per product is specifiek aangegeven wat voor soort product het is.
Thuisbezorgt door Leen Menken

Gekoelde thuisbezorging

De bezorgers van onze partner bezorgen onze bestellingen (gekoeld) door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bestellingen worden nauwkeurig en netjes ingepakt. De inhoud wordt los van de pan verpakt, in verschillende dozen. Om de kwaliteit van de producten te garanderen, worden de producten het gehele proces gekoeld gehouden.

Let op: de elektrische pannen, waar je borg voor betaalt, worden niet opgehaald. De pannen kun je terug brengen in een winkel naar keuze op een dag naar keuze. Je krijgt dan de borg retour. Ook kun je ervoor kiezen om de pan(nen) thuis te houden. Ze kosten slechts 15 euro per stuk. Een volgende keer kun je eventueel enkel de inhoud van een Kippiepan bestellen!
bezorgdata en -tijden van kippie

Bezorgdagen, -tijden en -kosten

Wij bezorgen op donderdag, vrijdag en op zaterdag.

Je kunt tot 12:00 uur bestellen om je bestelling de volgende dag in huis te hebben!

De bestellingen worden tussen 08:00 en 22:00 uur bij je thuis bezorgd. Je kunt zelf een gewenst tijdvak uitkiezen. Van tevoren ontvang je een email en een SMS met een tijdvenster van 3 uur van de bezorging en een track en trace code. Door deze track en trace code kun je de bestelling op een kwartier nauwkeurig volgen. Let op: zorg dat je thuis bent op het moment van bezorgen. Omdat jouw bestelling verse producten bevat, kan deze levering maar één keer worden aangeboden! Als er niet wordt open gedaan, zal de bezorger de bestelling bij de buren proberen te bezorgen.

De verzendkosten zijn slechts €7,50 per bestelling!
Laden
Laden