Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie bezorgt nu ook bij jou thuis!


Lange tijd is Kippie bezig geweest met de verschillende ontwikkelingen op het gebied van bezorging. In samenwerking met vele partijen hebben wij onze website zo aangepast, dat enkele producten uit ons assortiment bij jou thuis bezorgd kunnen worden! De partij waar wij mee samenwerken is Post NL.

producten van kippie laten bezorgen of afhalen

Verschillende producten

In onze webshop vind je verschillende producten. Wij verkopen producten die enkel in de winkels afgehaald kunnen worden, producten die enkel thuis kunnen worden bezorgd en producten die kunnen worden afgehaald en kunnen worden bezorgd. Per product is specifiek aangegeven wat voor soort product het is.
Thuisbezorgt door post NL

Bezorging door Post NL

De bezorgers van Post NL Food bezorgen onze bestellingen (gekoeld) door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bestellingen worden nauwkeurig en netjes ingepakt. De inhoud wordt los van de pan verpakt, in verschillende dozen. Om de kwaliteit van de producten te garanderen, worden de producten in speciale boxen vervoerd. Dit is een isolatiebox met koelelementen, zo blijven de producten gedurende lange tijd goed gekoeld. De bezorger pakt aan de deur de bestelling uit de isolatiebox en neemt deze isolatiebox weer mee terug.

Let op: de elektrische pannen, waar je borg voor betaalt, worden niet opgehaald door Post NL. De pannen kun je terug brengen in een winkel naar keuze op een dag naar keuze. Je krijgt dan de borg retour. Ook kun je ervoor kiezen om de pan(nen) thuis te houden. Ze kosten slechts 15 euro per stuk. Een volgende keer kun je eventueel enkel de inhoud van een Kippiepan bestellen!
bezorgdata en -tijden van kippie

Bezorgdagen, -tijden en -kosten

Wij bezorgen op donderdag- en vrijdagavond. Bij ons geldt voor avondleveringen: "Voor 17:00 uur besteld? Dan heb je je bestelling de volgende dag in huis!"

Voor leveringen donderdag- of vrijdagavond kun je de dag van tevoren tot 17:00 uur bestellen.

Donderdag- en vrijdagavond worden de bestellingen tussen 17:00 en 22:00 uur bij je thuis bezorgd. Van tevoren ontvang je van Post NL een email en een SMS met het tijdvenster van de bezorging (maximaal 1 uur precies). Let op: zorg dat je thuis bent op het moment van bezorgen. Omdat jouw bestelling verse producten bevat, kan deze levering maar één keer worden aangeboden! Als er niet wordt open gedaan, zal de bezorger de bestelling bij de buren proberen te bezorgen.

De verzendkosten zijn slechts 5 euro per bestelling!Laden
Laden