Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Mieke geeft een feestje in haar tuin

Mieke was druk bezig met de voorbereidingen van haar tuinfeest toen ze ons een mailtje stuurde. "Zonder de kippies van Kippie is ons tuinfeest niets waard!" schreef ze.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: meer dan 6 jaar geleden
Tuinfeest met een Kippiepan

"Al weken liep ik rond met de constante brainstorm waarin alle mogelijkheden qua menu rondvliegen in mijn hoofd. We houden namelijk een feestje op 11 augustus. Dat doen we niet voor niets. We gaan namelijk niet-trouwen. Bezegeld met een prachtige voor-altijd-ring. Mijn zorg was dus wat er geserveerd moet worden. Zo divers als wij zijn, zo divers is ons publiek. Sommigen genietend van mijn culinaire uitspattingen onder het genot van zorgvuldig gekozen bijpassende wijn, anderen gezellig buikvullend bierbodem leggend. Allemaal prima." vertelt Mieke.

"Ik besloot eens rond te neuzen op internet. Ik kwam bij Kippie een pan tegen die wel aan ons diversiteitsbeleid kon voldoen. Ik meldde me aan bij het testteam en kreeg een enthousiast mailtje terug. De pan mocht door ons en ons publiek getest worden tijdens het feestje. Hartstikke leuk!

Nu kon ik de dagen van tevoren besteden aan mijn voorgenomen borrelplanken, pulled chicken in the dutch oven, wijnkeuzes en diverse salade en kruidenboters. Op zaterdag haalden wij samen de pan met ‘chickies’ op bij de Kippie-winkel in Hellevoetsluis.

Tijdens het avondbuffet was iedereen razend enthousiast over de inhoud. Zo makkelijk ook, om even de pan op te warmen. Tijdens het diner supergeslaagd! De overgebleven Kippies zijn bij een biertje als borrelhapje opgegaan.

Wij zijn enthousiast over de Kippiepan. Volgend jaar trouwen we weer niet. Dan zetten we zeker weten de Kippiepan weer op tafel. Kippie, bedankt!!!" 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!