Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Een smakelijke housewarming dankzij de Anti-Kluifpan Deluxe

Na wekenlang klussen was het eindelijk zover; onze housewarming! En bij zo'n feestje hoort natuurlijk lekkers!

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Testteam housewarming

Na wekenlang klussen was het eindelijk zover; onze housewarming!

En bij zo'n feestje hoort natuurlijk lekkers! En daar hoefde ik niet lang over te brainstormen. Met een Kippie om de hoek is de keuze snel gemaakt. Mijn schoonfamilie komt uit Noord-Limburg en aangezien daar geen Kippie te vinden is wist ik dat ik hiermee iedereen blij ging maken! Kluiven is niet echt mijn ding en vind ik op een feestje ook altijd onhandig, maar gelukkig heeft Kippie daar een oplossing voor: De Anti-Kluifpan Deluxe .

Ik haalde mijn pan op bij Kippie Barendrecht. Het feestje begint eigenlijk al in de winkel. Het vrolijke winkelpersoneel die een gezellig praatje maakte en zo kwam in het gesprek naar voren dat de pan voor onze housewarming was. De verkoop medewerker feliciteerde mij met het nieuwe huis en wenste ons veel plezier. Ik ging helemaal vrolijk en tevreden met mijn goed gevuld Kippie pan naar huis.

We hadden de Kippie pan een half uur van tevoren aangezet om op te warmen op stand 2 tussendoor even roeren en later op een lagere stand zodat de hapjes warm bleven. Toen de Kippie pan was opgewarmd kon iedereen gaan smullen! En dat hebben we geweten! Met een drankje erbij, in het zonnetje en al dat lekkers van Kippie was het genieten!

De balletjes waren als eerst op maar de sate stokjes gingen er zeker ook goed in! De kippeling was nieuw voor ons net als de Kippie pops maar ook die smaakte zeker goed.Kippie Testteam Housewarming

Van peuter tot volwassen iedereen heeft ervan zitten smullen! En ze hebben hun vingers erbij afgelikt!

Weet je wat nou zo fijn en superhandig is?! De Kippie pan hoef je alleen maar neer te zetten, aan te zetten en af en toe te roeren. En dat is superhandig want zo kan je gewoon gezellig bij je gasten gaan zitten en hoef je geen uren in de keuken te gaan staan.

Kippie Testteam Housewarming

We hadden zelf wat stokbrood en salade erbij gemaakt zodat het een goed vullende maaltijd was en er was afwisseling was. Het was een geslaagde middag en iedereen heeft genoten! Voor ik het wist was de Kippie pan helemaal leeg en dat is een goed teken!

Bedankt Kippie!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!