Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Evelien testte de Snackpan XL met meer dan 30 personen

Evelien gaat ieder jaar met de oud dienstkameraden van haar man, met aanhang en kinderen, een weekendje weg. De groep bestaat uit meer dan 30 personen. Wat ga je dan eten? "Een ideale gelegenheid om de Kippiepan te proberen!" schreef zij in haar mail naar de klantenservice. En zo geschiedde... Lees hier de ervaringen van Evelien.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: meer dan 6 jaar geleden
Kippie review

"Ook dit jaar stond ons jaarlijks weekendje met de dienstkameraden weer voor de deur. We proberen elk jaar een thema te verzinnen. Aangezien 1 van de dienstkameraden bijna 14 jaar in het grote Amerika heeft gewoond en nu weer definitief in Nederland is, was de keuze voor het thema niet zo moeilijk: AMERIKA.

Probleem 1: wat doe je aan? Ieder jaar proberen we onze kleding en versiering aan te passen aan het thema. Tja, Amerika……. Cowboys, indianen, cheerleaders, rugbyspelers, hippy, Amerikaanse vlag…… Eigenlijk kan er best veel.

Probleem 2: wat eten we? Amerikaans eten….. hamburgers, hotdogs, Big American pizza, iets te snacken of kluiven, spareribs…

Op zoek naar lekkere spareribs dus. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar maanden geleden had ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een lekker broodje bij Kippie gekocht (vaak al watertandend voorbij gelopen, maar dan was het nog geen lunchtijd). Gewacht tot mijn broodje warm was en even gekeken wat er nog meer voor lekkers in de vitrine lag. Eerlijk is eerlijk het zag er allemaal heerlijk uit. Op dat moment niet aan het thema gedacht. Dat kwam pas een paar weken later. Die spareribs zouden wel eens iets voor ons weekendje zijn. Even op de site kijken. Met toeval kwam ik op het stukje van het testteam uit. Dat is het! Dat is echt iets voor ons tijdens dat weekendje! Niet geschoten is altijd mis, dus een mailtje gestuurd.

Al vrij vlug een spontane reactie terug gehad van Sanne en ja hoor… wij mogen een XL-pan testen! Geweldig!

Tijdens ons weekendje ’s morgens even op en neer gereden naar Kippie Nijmegen om de pan op te halen. Natuurlijk niks gezegd tegen de rest, dus dat was een verrassing voor de groep. Sommigen kenden Kippie helemaal niet en anderen kenden Kippie wel en gingen daar ook regelmatig wat halen. Enthousiasme alom dus.

’s Avonds aan de slag met de pan. Normaal gesproken zou dat heel gemakkelijk moeten zijn. Het is een kwestie van de schaal met de hapjes in de pan zetten. De pan op stand 2 zetten en dan regelmatig een keer omscheppen. Klein half uurtje later is alles warm. Met gevaar voor eigen leven heb ik de pan bewaakt, want anders werden de hapjes er al uit gejat voordat ze warm waren. Daarna was het weer opletten dat iedereen wel wat kreeg! Gelukkig heb ik goed voor mezelf gezorgd en tussendoor al wat voor mezelf achter gehouden. De hapjes waren binnen no time op. Groot succes dus!

Conclusie: heerlijke hapjes, genoeg variatie, makkelijk warm te maken, zeker voor herhaling vatbaar!

Bedankt dat we de pan mochten testen!"

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!