Kippie Logo Animatie

Klantenservice

Bij Kippie gelden iedere week nieuwe acties en aanbiedingen. Op deze pagina vind je actuele aanbiedingen en de geldigheid van de actie.

Wij streven naar de beste service voor iedere klant!

Voor directe vragen kun je het beste contact met ons opnemen via 0174 - 28 34 22. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via de mail: klantenservice@kippie.nl. De klantenservice van Kippie is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur geopend. Op zaterdag is de klantenservice beperkt bereikbaar. Je kunt dan het beste contact opnemen met één van onze winkels.

Heb je vragen voor één van onze winkels? Je kunt gerust naar de winkel mailen of bellen. De contactgegevens vind je op de winkelpagina. Je kunt natuurlijk ook gezellig langslopen! Doordeweeks en zaterdag zijn de winkels altijd bereikbaar voor vragen.

Kippie bezorgt ook Kippiepannen aan huis. Lijkt het jou ideaal om jouw bestelling thuis bezorgd te krijgen maar weet je niet precies wat je dan te wachten staat? Op onze bezorgpagina vind je alle informatie over het bezorgen. Er is ook een veel gestelde vragen pagina waar je alle vragen met betrekking tot de bezorging vindt.

foto Placeholder

Onze klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00.
Op zaterdagen beperkt bereikbaar van 8:00 tot 14:00.

Vragen en/of opmerkingen? Kies een van onderstaande contactmogelijkheden en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Telefonisch: 0174 - 28 34 22

Livechat: Live Chat

Email: klantenservice@kippie.nl

foto Placeholder

Onze winkels

Openingstijden verschillen per winkel. Op zondag zijn onze winkels gesloten.

Betreft je vraag en/of opmerking iets wat specifiek betrekking heeft op een van onze winkels? Neem dan vooral direct contact op met de winkel zelf. Je vindt hier een overzicht van onze winkels: