Klantenservice

Vragen en/of opmerkingen? Lees snel verder hoe je het antwoord kunt vinden of contact kunt leggen!

Wij streven naar de beste service voor iedere klant!

Voor directe vragen kun je het beste contact met ons opnemen via 0174 - 28 34 22. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via de mail: [email protected]. De klantenservice van Kippie is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur geopend. Op zaterdag is de klantenservice bereikbaar van 8:00 tot 14:00. Buiten deze uren kun je het beste contact opnemen met één van onze winkels, indien zij nog geopend zijn.

Heb je vragen voor één van onze winkels? Je kunt gerust naar de winkel mailen of bellen. De contactgegevens vind je op de winkelpagina. Je kunt natuurlijk ook gezellig langslopen! Doordeweeks en op zaterdagen zijn onze winkels bereikbaar voor vragen binnen de openingstijden.

Kippie bezorgt ook Kippiepannen aan huis. Lijkt het jou ideaal om jouw bestelling thuis bezorgd te krijgen maar weet je niet precies wat je dan te wachten staat? Op onze bezorgpagina vind je alle informatie over het bezorgen. Er is ook een veel gestelde vragen pagina waar je alle vragen met betrekking tot de bezorging vindt.

foto Placeholder

Onze klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00.
Op zaterdagen bereikbaar van 8:00 tot 14:00.

Vragen en/of opmerkingen? Kies een van onderstaande contactmogelijkheden en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Telefonisch: 0174 - 28 34 22

Livechat/Whatsapp: Via de knop linksonder!

Email: [email protected]

foto Placeholder

Onze winkels

Openingstijden verschillen per winkel. Op zondag zijn onze winkels gesloten.

Betreft je vraag en/of opmerking iets wat specifiek betrekking heeft op een van onze winkels? Neem dan vooral direct contact op met de winkel zelf. Je vindt hier een overzicht van onze winkels: