Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Een gezellige spelletjesavond met vrienden!

Het was weer eens tijd voor een gezellige spelletjesavond met vrienden! De kids vermaken zich met elkaar terwijl wij spelletjes doen. Wat lekkers kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: 5 maanden geleden
Testteam spelletjesavond

Het was weer eens tijd. Eens in de zoveel tijd organiseren we met een stel vrienden een gezellige spelletjes avond, de kids vermaken zich altijd prima met elkaar en wij als ouders kunnen dan gezellig bij kletsen en spelletjes spelen. 

Toen ik de oproep op Instagram voorbij zag komen voor het Kippie Testteam dacht ik: 'Oh dat is leuk eens op tafel te zetten tijdens zo'n avond.' We waren allemaal dan ook super enthousiast toen het bericht kwam dat we pan mochten testen! Alles werd geregeld en op de zaterdag van de spelletjesavond konden we de pan ophalen bij Kippie Hilversum. We werden daar heel vriendelijk geholpen en alles werd even uitgelegd voor het gebruik van de pan. Erg fijn deze goede service!

Testteam spelletjesavond

Eind van de middag alles klaar gezet voor een gezellige avond. De pan ging aan en terwijl die stond op te warmen konden wij, met af en toe even wat roeren, alvast wat spelletjes spelen. Toen de pan goed opgewarmd was hebben we genoten van de heerlijke Feestpan, zelfs de jongste genoot enorm van de balletjes! Voor de kids hadden we nog wel wat frietjes gebakken, maar die vonden de Kippiepan lekkerder dan de frietjes. Ze bleven nieuwe stukjes kip halen en lieten de frietjes op hun bordje liggen. 

Wij hebben een heerlijke avond gehad, iedereen vond de pan een groot succes en voor herhaling vatbaar, dus ik denk dat hij zeker vaker op tafel komt met een spelletjes avond!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!