Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Op de camping genieten van een Kippiepan

Evelien gaat ieder jaar met de oud dienstkameraden van haar man, met aanhang en kinderen, een weekendje weg. De groep bestaat uit meer dan 30 personen. Wat ga je dan eten? "Een ideale gelegenheid om de Kippiepan te proberen!" schreef zij in haar mail naar de klantenservice. En zo geschiedde... Lees hier de ervaringen van Evelien.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: 11 dagen geleden
Testteam camping

Afgelopen weekend brachten we een onvergetelijke tijd door op Camping RCN de Flaasbloem, en een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de Kippie Feestpan. Samen met onze gezellige buren hebben we genoten van een avond vol heerlijke smaken en goede gesprekken.

We hadden al veel gehoord over de Kippie Feestpan, dus de verwachtingen waren hooggespannen. Bij aankomst op de camping maakten we de tafel lekker klaar met veel hapjes. We besloten om de Kippie Feestpan aan te zetten. 

Al snel vulde de lucht zich met de onweerstaanbare geur van gebraden kip. De pan was gevuld met een heerlijke selectie van satéballetjes, drumsticks en kippenvleugeltjes en nog veel meer. Allemaal perfect gemarineerd en klaar om te genieten. De kinderen speelden vrolijk rond, terwijl wij volwassenen genoten van een drankje en de geur van het eten.

Toen het eten eenmaal klaar was, hadden we snel bordjes en bestek tevoorschijn gehaald en de tafel feestelijk gedekt. De eerste hap was een ware smaakexplosie. De kip was sappig en vol van smaak, precies goed gekruid en heerlijk knapperig gebakken.

Testteam camping

We hebben allemaal genoten van de maaltijd en de gezelligheid. De Kippie Feestpan bleek niet alleen een culinair succes, maar ook een perfecte manier om nieuwe vriendschappen te smeden op het veldje. Mijn zoon lag al inmiddels al op bed maar kwam er stiekem nog even uit om nog een snack te nemen.

De avond eindigde met een gezellig kampvuur, waar we terugkeken op een geslaagde dag. De Kippie Feestpan heeft zeker bijgedragen aan deze bijzondere ervaring op Camping RCN de Flaasbloem. Voor iedereen die van kamperen en lekker eten houdt, is de Kippie Feestpan een absolute aanrader. Het zorgt niet alleen voor een smakelijke maaltijd, maar ook voor onvergetelijke momenten met vrienden en familie.

Testteam camping

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!