Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Ons verlovingsfeest met gemakkelijke hapjes!

Om onze verloving te vieren, hielden we met onze naasten een klein feestje. We wilde ons moment graag met hun delen en vieren de liefde graag met elkaar en met wat lekkers!

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Kippie Testteam verlovingsfeest

Wij vonden het echt geweldig dat wij als Kippie Testers waren gekozen en de Kippiepan mochten testen op ons verlovingsfeest! We haalde de Kippiepan op bij Kippie Zwijndrecht en hebben meteen wat lekkere bami en saté meegenomen om te proberen. Ik heb gekozen voor de Anti-Kluifpan Deluxe. omdat deze hapjes geen bot hadden en goed past bij onze gasten. Helaas paste de Kippiepan niet in onze vrij smalle koelkast, maar dat was snel opgelost door alles in kleinere bakjes te doen, aangezien we de pan pas een dag later zouden gebruiken.

We hebben de pan een half uurtje van tevoren aangezet en de kip in de aluminium bak geplaatst. Het begon al snel lekker te ruiken in huis. Zodra de Kippiepan op tafel kwam, werd iedereen enthousiast: "Ohh lekker, kippie!" De kippeling was lekker mals, maar niet vet en had een klein beetje pit. De kipgehaktballetjes en saté waren ook mals en lekker van smaak, met een heerlijke saus. Ook de Kippie Pops zorgden voor variatie in de pan vanwege het speklaagje eromheen.

Zelfs de kinderen waren niet bij de pan weg te slaan en hebben gesmuld van de kip, vooral van de Kippie Pops en gehaktballetjes. Het is ideaal met de borg Kippiepan, omdat alles rustig opwarmt en daardoor smaakvol en niet droog blijft.
Het enige wat ik lastig vond, was het omscheppen tijdens het opwarmen om alles gelijkmatig warm te krijgen. Maar over het algemeen zat de Kippiepan goed vol!

Kippie Testteam verlovingsfeest

We hebben een hartstikke leuk verlovingsfeest gehad en genoten van de heerlijke Kippiepan! Het maakte ons verlovingsfeest net wat leuker en we gaan hem dan ook zeker vaker halen, bijvoorbeeld voor verjaardagen en andere feestjes!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!