Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Over Kippie

Kippie is hét toonaangevende franchisewinkelbedrijf op het gebied van grill- en maaltijdproducten. Het doel van Kippie is om iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze aan te bieden. Het gemak van de consument staat voorop.

Het hoofdkantoor en de distributieafdeling van Kippie bevinden zich in Waddinxveen. Van daar uit worden de producten aan de winkels geleverd. In de winkels zelf worden de producten bereid en klaargemaakt voor de verkoop. Op dit moment telt Kippie meer dan 57 filialen die zijn gevestigd door heel Nederland. Op de werkvloer zijn kwaliteit, variatie en klantvriendelijkheid belangrijke waarden. Kippie biedt de consument iedere dag de meest verse, lekkere en vooral gemakkelijke producten aan.

De Kippie Formule

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. Waarden als kwaliteit, variatie en gemak voor de consument staan in deze formule centraal. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Je wordt door Kippie elke dag verrast met de lekkerste producten. Voor Kippie is alles mogelijk. Of je nu direct wil genieten van de vers gegrilde producten of deze juist thuis wil opwarmen. De toonbank van de winkels ligt iedere dag vol met vers gegrilde producten en maaltijden.

Ook voedselkwaliteit en voedselveiligheid staan bij Kippie hoog in het vaandel. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers, garanderen wij de beste kwaliteit. Onze producten zijn met zorg geselecteerd. Alleen vlees dat voldoet aan de kwaliteitseisen van Kippie wordt ingekocht en geleverd aan de verschillende winkels.

Historie

Kippie is een familiebedrijf, opgericht in 1945. Wat begon als een kleinschalige organisatie met verschillende poelierswinkels, toen nog onder de naam Krijgsman Poeliers, is uitgegroeid tot een grote succesvolle franchiseformule. De echte Kippie-formule is al ruim 20 jaar een succes. Kippie is vandaag de dag uitgegroeid tot een onderneming bestaande uit inmiddels meer dan 57 grill- en maaltijdenwinkels.

Is de kip het echte succes van Kippie?

In eerste instantie zou je zeggen van wel, maar de Kippie-geschiedenis is begonnen zonder kip! Ruim 70 jaar geleden legde grootvader Krijgsman de basis van Kippie door huis-aan-huis boter te verkopen. Later werden kip, kaas en eieren aan het assortiment toegevoegd. In de loop der jaren werden steeds meer poelierswinkels geopend door de familie. In 1995 werd de succesvolle en vernieuwende franchiseformule bedacht. De unieke formule draait om kwaliteit, variatie en gemak. De lekkerste kant-en-klaarmaaltijden, grillproducten en vers belegde broodjes vormen het succes van Kippie.

Kippie Enschede winkel

Onze winkels

Wat maakt Kippie succesvol? De enthousiaste ondernemers die de winkel iedere dag met passie runnen. Ze staan iedere dag voor je klaar en maken de lekkerste producten.

Carlo Vogel

Word franchisenemer

Is het jouw droom om een eigen winkel te runnen onder de vlag van Kippie? Sluit je aan bij onze familie en word franchisenemer!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!