Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hoe lang zijn onze producten houdbaar?

Al onze producten worden vers gegrild en bereid in de winkels. Hierdoor kun je de producten goed bewaren om ze later op te eten. Heb je bijvoorbeeld een Kippiepan nodig op een bepaalde dag maar haal je liever een dag van tevoren af? Geen enkel probleem! De inhouden van de Kippiepannen zijn zeker 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Hieronder hopen wij al je vragen te beantwoorden over de houdbaarheid van onze producten.

Houdbaarheid van de Kippiepannen


De inhoud van de Kippiepan is 4 dagen houdbaar vanaf het moment van levering/afhalen. Let op dat de inhoud te allen tijden goed gekoeld moet blijven (onder de 7 graden celsius) om deze houdbaarheid te kunnen waarborgen. Je kunt de inhoud gemakkelijk in de koelkast bewaren doordat deze op een uitneembare aluminiumschaal wordt geleverd. De schaal kun je uit de elektrische pan halen en in de koelkast plaatsen!

Haal je een kippiepan af om dezelfde dag te consumeren? Dan is deze buiten de koelkast, op een koele plek, houdbaar tot dezelfde avond.

Houdbaarheid van de winkelproducten


De winkelproducten (zoals onze gegrilde producten en maaltijden) zijn over het algemeen 4 dagen houdbaar vanaf het moment van afhalen, mits je ze goed gekoeld (onder de 7 graden celsius) bewaard. Als je ze meteen invriest kun je het voor een langere tijd bewaren.

De broodjes zijn het lekkerst als deze direct opgegeten worden. In onze winkels kunnen ze opgewarmd worden. Je kunt er ook voor kiezen om het broodje mee naar huis te nemen en later op te warmen in de oven. Bewaar het broodje dan maximaal 1 dag in de koelkast.

Tip: onze producten zijn het lekkerst als deze niet ingevroren zijn geweest.

Houdbaarheid van de Kippieboxen


Onze Kippieboxen worden verpakt onder beschermde atmosfeer waardoor de producten langer houdbaar zijn. Hieronder vind je een overzicht van minimale houdbaarheid per Kippiebox:

De gourmetbox van Kippie is bij levering 5 dagen houdbaar. Invriezen is ook mogelijk.
De tapasbox van Kippie is bij levering minimaal 7 dagen houdbaar.
De partybox van Kippie is bij levering minimaal 7 dagen houdbaar. Invriezen is ook mogelijk.
De satébox van Kippie is bij levering minimaal 7 dagen houdbaar. Invriezen is ook mogelijk.
De kaasbox van Kippie is bij levering minimaal 10 dagen houdbaar.

Houdbaarheid van de kerstproducten


Onze kerstproducten zijn gegaard en worden vacuüm verpakt. Hierdoor zijn deze producten erg gemakkelijk te bereiden en zijn ze prima houdbaar in de koelkast! Vermijd de drukte en laat jouw bestelling met een gerust hart eerder bezorgen of haal deze eerder af in onze winkels.
Laden
Laden