Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Spareribs van Kippie

Houdbaarheid van onze producten

Benieuwd hoe lang onze producten houdbaar zijn en hoe je deze het beste kunt bewaren? Lees snel verder!

Kippiepannen

De inhoud van de Kippiepan is zeker 3 dagen houdbaar vanaf het moment van levering/afhalen. Let op dat de inhoud te allen tijde goed gekoeld moet blijven (onder de 7 graden Celsius) om deze houdbaarheid te kunnen waarborgen.

Je kunt de inhoud gemakkelijk in de koelkast bewaren doordat deze op een uitneembare aluminiumschaal wordt geleverd. De schaal kun je uit de elektrische pan halen en in de koelkast plaatsen!

Haal je een Kippiepan af om dezelfde dag te consumeren? Dan is deze buiten de koelkast, op een koele plek, houdbaar tot dezelfde avond.

Winkelproducten

De winkelproducten (zoals onze gegrilde producten en maaltijden) zijn over het algemeen zeker 3 dagen houdbaar vanaf het moment van afhalen, mits je ze goed gekoeld (onder de 7 graden Celsius) bewaard. Als je ze meteen invriest kun je het voor een langere tijd bewaren.

De broodjes zijn het lekkerst als deze direct opgegeten worden. In onze winkels kunnen ze opgewarmd worden. Je kunt er ook voor kiezen om het broodje mee naar huis te nemen en later op te warmen in de oven. Bewaar het broodje dan maximaal 1 dag in de koelkast.

Tip: onze producten zijn het lekkerst als deze niet ingevroren zijn geweest.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!