Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Een Anti-Kluifpan XXL voor je verjaardagsfeest!

Op vrijdagavond 2 februari vierde ik mijn 31e verjaardag met een feestje en wist een ding zeker: hapjes! Toen ik de oproep zag voor het Kippie Testteam, meldde ik me aan en uiteindelijk mocht ik een Anti-Kluifpan XXL ophalen voor mijn verjaardaag. Hieronder lees je de review van Nils!

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: ongeveer 2 maanden geleden
testteam verjaardag

Een Anti-Kluifpan XXL voor je verjaardagsfeest!

Toen ik besloten had dat ik mijn 31ste verjaardag wilde vieren op vrijdagavond 2 februari, wist ik één ding zeker: hapjes! Ik wilde lekker en veel eten, er is immers maar één regel bij ons thuis: niemand vertrekt met honger!

Toen ik er achter kwam dat ik me aan kon melden voor het Kippie testteam deed ik dat direct. Ik kreeg een leuke reactie terug en ze vertelde me dat ik een pan mocht uitzoeken. Toen zag ik hem, de Anti-Kluifpan XXL! Ik wist dat dit de perfecte pan zou zijn voor mijn verjaardag.

Ik mocht de pan ophalen bij een winkel in de buurt, super fijn! In de winkel werd goed uitgelegd hoe ik de pan moest gebruiken en toen kwam ik er achter hoe groot deze pan daadwerkelijk is. Dit maakte mij alleen maar enthousiaster voor mijn feest en kon niet wachten op de reactie van mijn vrienden en familie.

Het feit dat ik geen voorbereiding had en de pan kant en klaar op kon halen was voor mij erg fijn aangezien ik een fulltime baan heb en mijn feest op vrijdag avond was, na werk. Het enige wat ik hoefde te doen was de pan even op te warmen voordat ik het ging serveren, wat het heel gemakkelijk maakte!

Testteam verjaardag

Daar kwam ik dan, met de pan in mijn hand de woonkamer binnen waar het feest zich afspeelde. Iedereen was meteen razend enthousiast en begon te smullen. De kip wordt immers ook vers klaargemaakt, ik heb het dezelfde dag bij de winkel opgehaald. De pan is bijna helemaal op gegaan en iedereen ging met een goed gevulde buik weer naar huis. Een top feest dus!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!