Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Een verjaardagsfeest met de minisaté/ballenpan

Carola Bouwens uit Papendrecht had iets leuks te vieren afgelopen weekend. Haar zoon was namelijk 18 geworden. Dat moest natuurlijk een verjaardag worden om nooit meer te vergeten. Wij kozen haar uit als eerste Kippie-tester en lieten haar een minisaté/ballenpan ophalen bij ons filiaal in Papendrecht. Lees hier het verhaal van Carola over haar Kippie-ervaring.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: bijna 4 jaar geleden
Een verjaardag met een Kippiepan

"Met veel plezier waren wij de Kippie-testers!! Op 29 mei stond er op Facebook een oproep voor Kippie-testers. Heb je binnenkort iets te vieren? Meld je dan aan via een privébericht.

Zo gezegd zo gedaan. Wij hadden zeker iets te vieren. Op 28 mei was mijn zoon Mike namelijk 18 jaar geworden. Dit vierden we zaterdag op 3 juni. Voor zijn verjaardagsfeest hadden we al twee Kippie pannen besteld, namelijk twee snackpannen XL. Die snackpannen zijn gevulde met 90 verschillende kiphapjes.

Op 31 mei werden we als Kippie-testers uitgekozen. Als test-pan kozen we de mini saté/ballenpan. We wilden Mike zijn verjaardag groots vieren, dus die extra Kippiepan kwam erg goed van pas!"

"Op 3 juni hebben we de drie pannen opgehaald bij Kippie Papendrecht. Dit ging geheel vlekkeloos. Zoals afgesproken stonden de bestelde pannen en de kippie-test-pan keurig klaar!

Kippie Papendrecht vind je zo goed als naast de uitgang van de parkeergarage de Meent in Papendrecht. Erg handig dus! De winkel is goed te bereiken en is erg ruim."

"Na de pannen een half uur te hebben opgewarmd op de tweede stand, hebben we met 21 familie leden en vrienden gesmuld van de kippie pannen. Zowel de ballen, mini saté en de kipkluifjes gingen er goed in.

Het was maar goed dat we de Kippie test-pan hadden gewonnen, anders hadden we te weinig gehad. Voor we het wisten waren alle hapjes op. Misschien een leuke tip voor andere potentiële Kippie-klanten: zorg naast de hapjes voor wat stokbrood en salade. Zo staat er gemakkelijk een compleet verjaardagsbuffet op tafel!"

"Iedereen was heel erg enthousiast over de Kippie pannen! De kluifjes en andere hapjes waren zo lekker, dat je bijna je vingers erbij op eet.

Na het weekend hebben wij de pannen weer ingeleverd in de winkel. We hebben keurig onze borg terug gekregen. De borg van deze pannen was 25 euro per pan.

Al met al was het een heerlijke verwennerij! Bedankt dat wij de minisaté/ballenpan mochten testen op het verjaardagsfeest.

Groetjes André, Carola en Mike"

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!