Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws over onze winkels, producten en ontwikkelingen!

Kippie van het Jaar 2023

30 jan. 2024

Kippie van het jaar 2023 is geworden...

Ieder jaar worden onze winkels bezocht door mystershoppers en worden zij getest op belangrijke punten als hygiëne, service en klantvriendelijkheid. Welke winkel is dit jaar het beste en mag zich Kippie van het jaar 2023 noemen?

Lees bericht
Ondernemer Kippie Berkel en Rodenrijs

25 jan. 2024

De feestelijke opening van Kippie Berkel en Rodenrijs

Op woensdag 29 november was het eindelijk zo ver. Kippie Berkel en Rodenrijs opende haar deuren. De gloednieuwe winkel op het Westerplein in Berkel.

Lees bericht
Borg Kippiepan

9 nov. 2023

Borg Kippiepan naar 15 euro!

Sinds deze maand hoef je geen 25 euro borg per Kippiepan meer af te rekenen. De borg van de pannen is gewijzigd naar slechts 15 euro. Daar kun je de pan natuurlijk ook voor houden...

Lees bericht
BierKippie

9 nov. 2023

De zomer in met een BierKippie!

woensdag 31 maart 2021 WADDINXVEEN – We kennen het misschien allemaal wel: in de zomer een hele kip met een blik bier grillen op de barbecue. Die trend zag Kippie ook. Om daarop in te spelen bedachten zij ‘BierKippie’. Maar hoe werkt dat dan precies? Lees meer!

Lees bericht
Dronebezorging van de Kippiepan

27 nov. 2023

Kippie tilt de Kippiepan tot nieuwe hoogten!

Kant-en-klaarmaaltijden thuisbezorgen per drone, franchiseorganisatie Kippie introduceert deze noviteit vanaf het voorjaar 2018. ‘Wij bezorgen binnen twee uur warme hapjes bij de mensen thuis!’, vertelt Milan Soekhai namens de firma Kippie.

Lees bericht
Hoofdkantoor van Kippie

9 nov. 2023

Kippie verhuist het hoofdkantoor naar Waddinxveen

Op vrijdag 28 augustus verhuist het hoofdkantoor van Kippie van Poeldijk naar Waddinxveen. De verhuizing zal enkele dagen in beslag nemen. Hierdoor is de klantenservice tijdelijk slecht bereikbaar.

Lees bericht

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!