Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Een bestelling afronden is veilig, makkelijk en snel!


Veilig


Het afronden van de IDeal betaling gebeurt bij Kippie in een beveiligde en afgeschermde omgeving. Kippie werkt samen met Docdata om elke betaling succesvol te laten verlopen. Jouw persoonlijke gegevens worden afgeschermd. Op deze manier heeft het plaatsen van een bestelling en het doen van een betaling op kippie.nl geen enkel risico.


Makkelijk


Bij het doen van een betaling op kippie.nl word je stap voor stap voorzien van de belangrijkste informatie. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. De instructies worden eenvoudig aangegeven. Als je toch vragen hebt tijdens het bestellen of tijdens het doen van een betaling op kippie.nl kun je direct onze klantenservice bellen. Zij helpen je ter plekke zodat je je bestelling succelvol kunt afronden.


Snel


Een bestelling plaatsen en afronden gaat bij kippie.nl erg snel. Binnen enkele stappen plaats en bevestig je je bestelling. Je hoeft enkel op 'betalen' te klikken. Vervolgens kies je een betaalmethode en jouw bank. Voor je het weet is de bestelling afgerond en ontvang je een bevestigingsmail!

Laden
Laden