Zakelijke klanten

Bestellen namens een bedrijf? Lees snel verder!

foto Placeholder

Een Kippiepan voor al je collega's!

Kippie biedt een breed assortiment aan producten voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de vrijdagmiddagborrel op het werk, een bedrijfslunch, een jubileumfeest, een buurtfeest, een bruiloft, een etentje met jouw tennisvereniging en ga zo maar door.
Menig bedrijf heeft inmiddels een of meerdere Kippiepannen in de kantine staan en bestelt regelmatig enkel de schalen met inhoud, wel zo makkelijk!
Beheer je bestellingen en facturen eenvoudig met je Kippie account. Geniet bovendien van voordelen zoals spaarpunten, exclusieve kortingen, sneller bestellen en met één klik herbestellen. Maak vandaag nog je account!

Hoe werkt dat met bezorgen?

Meer informatie over onze gekoelde bezorging lees je hier.

De meest populaire keuze onder bedrijven is bezorgen op vrijdagochtend tussen 8:00 en 14:00.

Een bezorgbestelling dient vooraf betaalt te worden via Ideal of Creditcard. Het is helaas niet mogelijk om op factuur te bestellen of achteraf te betalen. Wij adviseren om bij het ontbreken van een dergelijke betaalmogelijkheid, dit intern te declareren. Je krijgt direct na betaling van ons een factuur, deze vind je ook terug in je account.

foto Placeholder
foto Placeholder

Hoe werkt dat met afhalen?

Met meer dan 59 winkels door Nederland is de kans groot dat er een Kippie winkel bij je in de buurt zit. Bestellen kan in veel gevallen nog tot uiterlijk een uur van tevoren via de website of telefonisch.

Wanneer je via de website bestelt kun je kiezen om te betalen via Ideal of in de winkel.

Bij sommige winkels bestaat de mogelijkheid om op rekening te betalen en eventueel op maat te laten leveren. Neem contact op met je lokale Kippie winkel om te vragen naar de mogelijkheden.