Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Nieuwe eigenaar voor Kippie Ede

Per maandag 4 maart is er een nieuwe eigenaar voor Kippie Ede. Willem Thomassen heeft de winkel overgenomen en kijkt vol plezier uit naar deze nieuwe uitdaging!

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: ongeveer 1 maand geleden
Ondernemer Kippie Ede

Op maandag 4 maart is Kippie Ede overgenomen door Willem Thomassen. De winkel, gelegen in het centrum van Ede, gaat met zijn nieuwe eigenaar een frisse nieuwe start tegemoet.

Nieuwe eigenaar

Willem Thomassen, die voorheen werkte op het het hoofdkantoor van Kippie, is geen onbekende met het concept. "Het is een eer om de nieuwe eigenaar van Kippie Ede te zijn. Ik ken het concept door en door, en het voelt als thuiskomen om nu mijn eigen winkel te runnen," vertelt Willem.

Tijdens zijn periode op het hoofdkantoor ondersteunde Willem verschillende nieuwe ondernemers met de start van hun eigen Kippie winkel en is dus goed voorbereid om dit nu zelf te doen.

Feestelijke acties
Om de overname te vieren, heeft Kippie Ede binnenkort verschillende leuke en smakelijke acties voor je klaarstaan in de winkel. "We zijn ontzettend enthousiast over de overname en willen dit graag delen met onze klanten. Met leuke acties eind april maken we er samen een feest van." vertelt Willem.

Al met al belooft de overname van Kippie Ede door Willem Thomassen een groot succes te worden. Willem en het gehele team kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in de winkel.

Kom gezellig langs bij Kippie Ede. De openingstijden en andere details van de winkel vind je hier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!