Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Vlissingen is geopend!

Donderdag 27 juni was het eindelijk zo ver! De opening van Kippie Vlissingen stond op de planning.

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: 13 dagen geleden
Opening Vlissingen

Op donderdag 27 juni was het eindelijk zo ver: Kippie Vlissingen opende haar deuren. Het is de 63ste winkel van Kippie en de derde winkel in Zeeland.

Feestelijk moment
Om 09:00 uur was het zo ver, de winkel werd geopend. Michel van Manen knipte samen met zijn dochter het lint door en opende zijn eigen Kippie winkel! De eerste klanten stonden al te wachten om bij de opening te zijn en te kunnen genieten van alle openingsaanbiedingen die Kippie Vlissingen te bieden heeft.

Michel van Manen, een gedreven en enthousiaste ondernemer, verwelkomde de bezoekers met open armen. "Het is geweldig om Kippie naar Vlissingen te brengen. We hebben een ruim assortiment met producten, van heerlijke kipgerechten tot verrukkelijke maaltijden die je thuis gemakkelijk kunt opwarmen. Ik kan niet wachten om de klanten kennis te laten maken met al onze producten." aldus van Manen.

De nieuwe Kippie-winkel is gevestigd aan de Walstraat 106 in Vlissingen, een mooie locatie in het stadscentrum.

Ondernemer Vlissingen

Ruim assortiment
Van smakelijke kippenvleugels, heerlijk gemarineerde kipsaté tot verschillende maaltijden, het assortiment van de winkel is zeer ruim, zoals je van Kippie gewend bent. Natuurlijk zijn ook de welbekende Kippiepannen verkrijgbaar bij Kippie Vlissingen, om te genieten van de lekkerste borrelhapjes voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijdagmiddagborrel of feestje. Met de Kippiepan zet je binnen 30 minuten de lekkerste kiphapjes op tafel om samen met je gasten van te genieten.

Met de opening werden er in de winkel ook verschillende aanbiedingen geïntroduceerd, waardoor klanten konden proeven van de producten en kennismaken met de smaken en producten die Kippie Vlissingen allemaal te bieden heeft. De openingsaanbiedingen zijn t/m zaterdag 6 juli geldig in de winkel.

Al met al was de opening van Kippie Vlissingen een groot succes. Michel van Manen en het hele team kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in hun Kippie-winkel en hen kennis te laten maken met de lekkerste kipproducten!

Kom langs bij Kippie Vlissingen! De openingstijden en contactgegevens van de winkel vind je hier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!