Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Twee nieuwe Kippie winkels openen binnenkort!

De voorbereidingen voor het openen van een nieuwe winkel zijn in volle gang. Deze zomer zullen we niet één, maar twee nieuwe Kippie winkels gaan openen!

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: 21 dagen geleden
Kippie winkel in Leidschendam

Bij Kippie zijn we op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van onze nieuwe winkels. Deze zomer worden er namelijk weer twee nieuwe winkels geopend. Op 27 juni zal Kippie Vlissingen zijn deuren openen, gevolgd door Kippie Nunspeet op 7 augustus. Met deze uitbreiding heeft Kippie na de zomer 64 winkels door heel Nederland, waar klanten kunnen genieten van heerlijke vers gegrilde kipproducten en verschillende maaltijden.

Kippie Vlissingen
De eerste opening vindt plaats op 27 juni in Vlissingen. Michel van Manen, de gedreven ondernemer achter deze nieuwe vestiging, verheugt zich op de komst van zijn winkel aan de Walstraat 106. "Het is geweldig om Kippie naar Vlissingen te brengen. We hebben een ruim assortiment met producten, van heerlijke kipgerechten tot verrukkelijke maaltijden die je thuis gemakkelijk kunt opwarmen. Ik kan niet wachten om de lokale gemeenschap te verwelkomen in onze winkel," aldus Michel van Manen. De winkel belooft een ware trekpleister te worden door zijn locatie in de stad van Vlissingen.

Kippie Nunspeet
Na Vlissingen is het de beurt aan Nunspeet. Edwin de Ruijter, de ondernemer die de nieuwe Kippie winkel aan de Dorpstraat 59 zal runnen, kijkt uit naar de opening op 7 augustus. "We gaan binnenkort meewerken in een Kippie winkel om alles te leren over de producten en het runnen van onze eigen winkel. We zijn enthousiast om de mensen van Nunspeet kennis te laten maken met Kippie. Onze gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook erg gemakkelijk voor drukke gezinnen of voor een feestje," vertelt Edwin de Ruijter. Met de locatie aan de Dorpstraat in Nunspeet, naast de Hema, zal Kippie Nunspeet zich vestigen op een mooie plek.

Een groeiend succes
Met deze twee nieuwe winkels, zal Kippie na de zomer 64 winkels hebben in heel Nederland en de groei in Kippie winkels verder doorzetten. Met de opening van de nieuwe winkels in Vlissingen en Nunspeet, vergroot Kippie zijn bereik en biedt het nog meer mensen de kans om te genieten van hun producten zoals kippenpoten, saté, maaltijden en Kippiepannen.

Markeer de data in uw agenda: 27 juni voor de opening van Kippie Vlissingen en 7 augustus voor Kippie Nunspeet. Kom langs zodra de winkels geopend zijn en ontdek zelf de smaak en het gemak van de producten die Kippie te bieden heeft.

Kan je niet wachten tot de winkels geopend zijn? Op donderdag, vrijdag en zaterdag bezorgt Kippie door heel Nederland!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!