Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

De feestelijke opening van Kippie Heerlen!

Woensdag 29 mei stond de feestelijke opening van de nieuwste Kippie winkel, in het Corio Center in Heerlen voor de deur!

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: 21 dagen geleden
Opening Kippie Heerlen

Op woensdag 29 mei was het moment eindelijk daar: Kippie Heerlen opende haar deuren. Deze sprankelende toevoeging aan het Corio Center wordt geleid door de gedreven ondernemer Joost Vankan en is de tweede Kippie winkel in Limburg.

Feestelijke opening!
De opening van de winkel was om 09:00 uur en de winkel werd door ondernemer Joost Vankan en een wethouder uit Heerlen, Martin de Beer geopend. Er stonden al enthousiaste klanten te wachten om als eerste te kennis te kunnen maken met alle heerlijke producten en te profiteren van de openingsacties die Kippie Heerlen te bieden heeft.

Joost Vankan, een enthousiaste en gepassioneerde ondernemer, verwelkomde de bezoekers met open armen. "Vóór de opening van mijn eigen Kippie winkel werkte ik als supermarkt manager, iets totaal anders. Het concept van Kippie sprak me echter enorm aan en toen ik de oproep zag voor de winkel in Heerlen, wist ik het zeker: Dit moet ik gaan doen! Het runnen van mijn eigen winkel was een langgekoesterde droom die nu werkelijkheid wordt," deelt Joost.

Maak kennis met ons assortiment!
Het assortiment van de winkel is uitgebreid en divers, variërend van verschillende smaken kippenpoten en kluifjes tot diverse maaltijden voor gemakkelijk avondeten. Natuurlijk zijn ook de bekende Kippiepannen beschikbaar bij Kippie Heerlen. Een pan gevuld met heerlijke kiphapjes zoals kippeling, mini saté, kippie pops en kipkluifjes. De Kippiepannen zijn perfect voor het serveren van de lekkerste borrelhapjes op bijvoorbeeld feestjes of verjaardag. Of natuurlijk wanneer je zin hebt in iets lekkers.

Tijdens de eerste twee weken na de opening, heeft Kippie Heerlen verschillende speciale openingsacties. Door deze heerlijke acties, krijgen klanten de kans om de producten te proeven en kennis te maken met de smaken en verschillende producten die Kippie te bieden heeft. De aanbiedingen in de winkel lopen nog t/m 8 juni.

"We hebben een fantastische opening gehad. Het Kippie-concept is al bekend in de regio en wij zijn de 2e winkel in Limburg. We hebben in bushokjes en online onze opening bekend gemaakt, zodat de mensen in Heerlen ons niet konden missen. Met diverse acties hopen we klanten te verrassen en kennis te laten maken onze heerlijke producten. "aldus Joost.

De opening van Kippie Heerlen was drukbezocht en een groot succes. Joost Vankan en het hele team van Kippie Heerlen kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen in hun Kippie-winkel en hen kennis te laten maken met de lekkerste kipproducten!

Kom langs bij Kippie Heerlen! De openingstijden en andere details van de winkel zijn hier te vinden!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!