Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Gratis 4 bakjes saus bij bezorgbestellingen!

Kies je ervoor om een van onze heerlijke Kippiepannen te laten bezorgen? Dan krijg je gratis 4 bakje saus! Meer weten? Lees snel verder.

Leestijd: 2 min Gepubliceerd: ongeveer 2 maanden geleden
Een Kippiepan laten bezorgen

Geniet nu van een speciale aanbieding bij Kippie! Bij het bestellen van jouw favoriete Kippiepan voor bezorging ontvang je nu gratis 4 bakjes saus bij!

Dit speciale piripiri recept van Kippie zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en pikant, waardoor deze saus een onmisbare toevoeging is voor iedereen die van een beetje pit houdt.
Onze knoflooksaus is smaakvolle mix van verfijnde knoflook en specerijen. De saus is fris van smaak en lekker bij onze kippeling of kipdoner.

Onze bakjes saus zijn een heerlijke toevoeging aan de borrelhapjes of maaltijden uit onze Kippiepannen.

De gratis bakjes saus worden automatisch toegevoegd aan de bestelling. Ze zullen niet terug te zien zijn in het winkelmandje, maar worden door ons bij de bestelling bijgevoegd.

Deze actie geldt voor alle bezorgbestellingen met een Kippiepan en zal worden toegevoegd aan bestellingen t/m 13 april Let op: de bezorgdatum is hierin leidend en is niet later dan 13 april.

Bestel nu een heerlijke Kippiepan gevuld met verschillende hapjes om van te genieten en dan ontvang je van ons gratis 4 bakjes saus!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!