Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Spannende periode voor Kippie Alkmaar

Een spannende periode breekt aan voor Kippie Alkmaar. Vanaf 8 april sluiten ze tijdelijk de deuren terwijl de winkel een verbouwing ondergaat om een frisse look te krijgen in de nieuwe huisstijl van Kippie

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: ongeveer 1 maand geleden
Winkel Kippie Alkmaar

Een spannende periode breekt aan voor Kippie Alkmaar. Van 8 april tot en met 14 mei is de winkel tijdelijk gesloten voor een verbouwing naar de nieuwe huisstijl van Kippie. Op woensdag 15 mei vindt de feestelijke heropening van Kippie Alkmaar plaats en dit viert de winkel met verschillende acties!

Heropening acties
De winkel sluit voor een verbouwing van vijf weken, maar viert de heropening met feestelijke acties die je absoluut niet wilt missen. We heten alle klanten van harte welkom om een kijkje te nemen in de vernieuwde winkel en twee weken lang te genieten van feestelijke acties. Daarnaast mag je bij besteding van 15 euro een draai geven aan het ‘Rad van Kippie Alkmaar’ en maak je kans op het winnen van gratis producten.

Vernieuwing
De vernieuwde winkel zal een frisse uitstraling hebben in de nieuwe huisstijl van Kippie. Maar ook zal de winkel een ruimer assortiment bieden aan broodjes, zodat de klanten nu nog meer keuze hebben voor een heerlijke lunch! Het bekende assortiment van de winkel met onder andere maaltijden, hapjes, Kippiepannen en gegrilde kipproducten blijft onveranderd.

Of je nu een Kippie-fan bent uit Alkmaar of gewoon benieuwd bent naar de nieuwe en uitgebreide winkel, de heropening belooft een feest te worden dat je niet wilt missen. Maak kennis met de vernieuwde winkel en laat je verrassen door de heerlijke producten en smaken van Kippie.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op woensdag 15 mei voor de feestelijke heropening van Kippie Alkmaar!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!