Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

De opening van Kippie Berkel en Rodenrijs

Woensdag 29 november stond de feestelijke opening van de nieuwste Kippie winkel, in Berkel en Rodenrijs voor de deur!

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: 4 maanden geleden
Kippie Berkel en Rodenrijs op het Westerplein

Op woensdag 29 november was het eindelijk zo ver. Kippie Berkel en Rodenrijs opende haar deuren. De gloednieuwe winkel op het Westerplein in Berkel, wordt gerund door Menno van der Goes. 

Feestelijke opening
De dag begon met een feestelijke sfeer, waar buurtbewoners en Kippie-fans zich verzamelden om de opening bij te wonen en te profiteren van de feestelijke aanbiedingen. De geur van heerlijk vers gegrilde kip en andere smakelijke lekkernijen vulde de lucht, waardoor de nieuwsgierigheid naar de nieuwe Kippie winkel toenam. 

Menno van der Goes, een gedreven en enthousaiste ondernemer, verwelkomde de bezoekers met open armen. "Voordat ik mijn winkel opende, was ik werkzaam in een autogarage. Iets compleet anders, maar toch sprak het Kippie-concept mij enorm aan. Het was een droom om een eigen winkel te runnen. Nu is het eindelijk zo ver." vertelt Menno.

De nieuwe Kippie winkel is gevestigd op het Westerplein in Berkel en Rodenrijs, dat helemaal vernieuwd is. Zo is eerder ook een Lidl supermarkt en Bakkerij Ammerlaan geopend in het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum. 

Ruim assortiment
Van smakelijke kippenvleugels, heerlijk gemarineerde kipsaté tot verschillende maaltijden, het assortiment van de winkel is erg ruim. Natuurlijk zijn ook de diverse Kippiepannen beschikbaar bij Kippie Berkel en Rodenrijs, om te genieten van de lekkerste borrelhapjes voor een feestje bijvoorbeeld.

Met de opening werden er in de winkel ook verschillende aanbiedingen geïntroduceerd, waardoor er van de producten geproefd kon worden en de klanten konden kennismaken met de smaken en producten die Kippie allemaal te bieden heeft. "We hebben een spetterende opening gehad. Het Kippie-concept is hier in de regio bekend. Dat gaf een positief effect. Door middel van verschillende acties hebben we de klanten verrast met onze lekkere producten." vertelt Menno.

Al met al was de opening van Kippie Berkel en Rodenrijs een groot succes. Menno van der Goes en het hele team kijken uit om iedereen te verwelkomen in de hun Kippie winkel en ze kennis te laten maken met de lekkerste kipproducten!

Kom langs bij Kippie Berkel en Rodenrijs! De openingstijden en andere gegevens van de winkel vind je hier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!