Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie van het jaar 2023 is geworden...

Ieder jaar worden onze winkels bezocht door mystershoppers en worden zij getest op belangrijke punten als hygiëne, service en klantvriendelijkheid. Welke winkel is dit jaar het beste en mag zich Kippie van het jaar 2023 noemen?

Leestijd: 3 min Gepubliceerd: 5 maanden geleden
Kippie van het Jaar 2023

Begin januari kreeg één van onze winkels te horen dat zij Kippie van het jaar 2023 zijn geworden. Feestelijk nieuws voor Kippie Waddinxveen, de trotse winnaar van deze titel! Eigenaren Nelleke en Jan de Niet zijn ontzettend blij en trots op hun winkel en team.

Trots

De verkiezing voor Kippie van het Jaar, waar alle 62 Kippie-filialen in Nederland strijden om de hoogste eer, maakt de overwinning extra bijzonder. Nelleke straalt als ze vertelt over het behalen van de eerste plaats met hun winkel. "Jan en ik hebben dit filiaal pas zeven maanden geleden overgenomen. De winkel is verbouwd en ook op andere vlakken hebben we de puntjes op de i gezet. Er waren dus best wat veranderingen. Deze prijs zagen we echt niet aankomen."

Competitie

Alle Kippie-filialen doen mee aan de competitie voor Kippie van het jaar. Ze worden op vier verschillende momenten en manieren getest door mystery shoppers van een extern onderzoeksbureau. Wat ze precies beoordelen en hoe ze de winkel benaderen, is van tevoren niet bekend. De mysteryshoppers beoordelen de winkel en de medewerkers tijdens hun bezoeken op punten zoals uitstraling, kwaliteit en producten. Daarnaast is klantcontact ook een belangrijke factor en worden de winkels door de mysteryshopper per telefoon of e-mail benaderd.

Topscore

Het filiaal in Waddinxveen behaalde de maximale score. De mysteryshoppers hadden alleen maar positieve woorden voor de winkel, zoals: "Toegewijd, prettig, actief, beleefd, hardwerkend en vriendelijk personeel." Trots op het behaalde succes van de winkel en de medewerkers, gaan ze op tweede paasdag, als de winkel gesloten is, met het hele team gezellig een dagje weg.
Tot die tijd staan ze dagelijks voor je klaar in de winkel om je te voorzien van de lekkerste kipproducten en maaltijden.
Je bent van harte welkom! De gegevens en openingstijden van Kippie Waddinxveen vind je hier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!