Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Barendrecht

Je vindt onze grill- en maaltijdenwinkel ook in Barendrecht. Ben je al eens langsgelopen in winkelcentrum Carnisse Veste? Kom bijvoorbeeld eens een heerlijke kippenpoot proeven! Ze worden iedere dag vers voor je gegrild.

Openingstijden

08:00 - 18:00
Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

van Beuningenhaven 8 C, 2993EH Barendrecht

Marco CromwijkEigenaarKippie Barendrecht
Kippie Barendrecht
Ondernemer Kippie Barendrecht

Kippie Barendrecht

Je vindt onze grill- en maaltijdenwinkel in Barendrecht. Ben je al eens langsgelopen in winkelcentrum Carnisse Veste? Kom bijvoorbeeld eens een heerlijke kippenpoot proeven! Ze worden iedere dag vers voor je gegrild of haal bij ons de hapjes voor jouw feestje! "Mijn naam is Marco Cromwijk. Vol passie ben ik elke dag met de verse kipproducten aan het werk. Klanten tevreden naar huis sturen, is het belangrijkst voor mij. Met trots werk ik samen met de franchiseformule Kippie, maar zonder een goed team om mij heen is dit niet mogelijk. Wij ontvangen je graag in de winkel! Kippie, smaakt elke dag!"

Kippie Barendrecht winkel

Bereikbaarheid

Bushalte Havenkwartier en Middeldijkerplein liggen op 5-7 minuten loopafstand. Vanaf tramhalte Middeldijkerplein is het slechts 2 minuten lopen naar de winkel.

Parkeren bij Kippie Barendrecht

Parkeren

Onder het winkelcentrum Carnisse Veste kun Via de Portlandse baan of de Avenue Carnisse is het winkelcentrum goed te bereiken. Parkeren is gratis en overdekt, in de ondergrondse parkeergarage.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!