Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Alkmaar

Kippie Alkmaar, gelegen in winkelcentrum de Mare, is dé bestemming voor liefhebbers van vers gegrilde kipproducten en heerlijke Kippiepannen. Met een assortiment variërend van kippenpoten tot verschillende maaltijden, is er altijd genoeg keuze.

Openingstijden

09:00 - 18:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 18:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

Europaplein 92, 1825TL Alkmaar

Richard PouwEigenaarKippie Alkmaar
Ondernemer Kippie Alkmaar
Ondernemer Kippie Alkmaar

Kippie Alkmaar

Je vindt Kippie Alkmaar in het winkelcentrum De Mare. Tussen de vele winkels vind je onze Grill- en Maaltijdenwinkel tegenover de Albert Heijn. Heb jij de heerlijke producten al eens geproefd? Iedere dag ligt de toonbank vol met verse maaltijden, gegrilde producten en vers belegde broodjes. Kom gezellig eens langs bij de winkel en bekijk het gehele Kippie assortiment!

Kippie Alkmaar winkel

Bereikbaarheid

Bushaltes Europaboulevard, Laan van Troyes en Laan van Brussel liggen pal naast het winkelcentrum. Vanaf deze haltes ben je binnen slechts enkele minuten lopen bij onze winkel. Je kan vanaf station Alkmaar de bus nemen naar een van de haltes. Halte Laan van Bath, ligt iets verder van winkelcentrum de Mare. Vanaf hier is het ongeveer 6-8 minuten lopen.

Winkelcentrum Alkmaar de Mare

Parkeren

Parkeerplaats Europaplein ligt tegen het winkelcentrum aan, vanaf daar slechts 1 minuut lopen naar de winkel. Parkeerplaats Beneluxplein ligt aan de andere kant van het winkelcentrum, vanaf daar is het 5 minuutjes lopen. Parkeren is gratis voor beiden.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!