Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Spijkenisse

Bij Kippie Spijkenisse geniet je van gegrilde hapjes, complete maaltijden en verse belegde broodjes. Proef onze heerlijke gegrilde producten en bestel nu de populaire Kippiepannen online en haal af bij ons in de winkel

Openingstijden

08:30 - 17:30
Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag08:30 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

Stadhuispassage 1 A, 3201ES Spijkenisse

Leendert de Wit & Arjan 't HoenEigenarenKippie Spijkenisse
Spijkenisse Kippiepannen
Spijkenisse Kippiepannen

Kippie Spijkenisse

Bij Kippie Spijkenisse kun je onder andere terecht voor heerlijke gegrilde hapjes, complete maaltijden en vers belegde broodjes. Altijd al eens de heerlijke vers gegrilde producten van Kippie willen proeven? Bekijk ons assortiment en bestel de populaire Kippiepannen nu online! Je kunt ze nu ook afhalen bij Kippie Spijkenisse.

Spijkenisse winkel

Bereikbaarheid

Reizigers met de bus kunnen het beste uitstappen bij de halte Spijkenisse Centrum, op minder dan een minuut lopen van de winkel. Als je met de metro komt kun je ook uitstappen bij Spijkenisse Centrum en een klein stukje lopen.

Parkeren bij Kippie Spijkenisse

Parkeren

Parkeren kan in de Stadhuisgarage vlakbij de winkel, dit kost €1 per uur. Parkeren op de straat rondom de winkels is ook mogelijk, dit kost 2,85 per uur.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!