Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Huizen

Ontdek de smaak van vers gegrilde kip en andere heerlijke gerechten bij Kippie Huizen. Onze toonbank is dagelijks gevuld met vers bereide maaltijden, snacks, broodjes en nog veel meer!
Kom langs en proef het zelf!

Openingstijden

Geopend: 09:00 - 19:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 19:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Op Koningsdag zijn we gesloten.

Locatie informatie

Oostermeent Zuid 5, 1274ST Huizen

Arjan VlaanderenEigenaarKippie Huizen
Ondernemer Kippie Huizen
Ondernemer Kippie Huizen

Kippie Huizen

Kippie Huizen is één van onze vele grill- en maaltijdenwinkels. Iedere dag ligt de toonbank van de winkel vol met heerlijke vers gegrilde kip producten, verse maaltijden en vers belegde broden. Ben je al eens langs geweest om te proeven? Proef bijvoorbeeld eens de Chinese kipbami. Dit is een echte specialiteit. Kippie Huizen vind je in winkelcentrum Oostermeent.

Kippie Huizen winkel

Bereikbaarheid

Het winkelcentrum is te bereiken via bushalte Oostermeent, als je links om het centrum heen gaat langs de Albert Heijn kun je na enkele meters rechtsaf slaan het winkelcentrum in.

Parkeren bij Kippie Huizen

Parkeren

Parkeren kan op verschillende parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Op sommige parkeerplaatsen is een blauwe parkeerschijf nodig.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!