Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Delft

In Delft's Hovenpassage vind je Kippie grill- en maaltijdenwinkel.
En populaire winkel in het centrum, bekend om heerlijke vers belegde broodjes en Kippiepannen. Bestel gemakkelijk via de webshop en haal af in de winkel!

Openingstijden

09:00 - 17:30
Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

Martinus Nijhofflaan 32, 2624ES Delft

John van SteenderenEigenaarKippie Delft
Ondernemer Kippie Delft
Ondernemer Kippie Delft

Kippie Delft

In winkelcentrum de Hovenpassage in Delft vind je onze gezellig winkel Kippie grill- en maaltijdenwinkel Delft. Het is één van de populairste winkels in het centrum. Je vindt Kippie vlak na de Dirk van den Broek. Heb je al eens een kijkje genomen en de heerlijke producten geproefd? Kippie Delft staat bekend om de heerlijke vers belegde broodjes en de Kippiepannen. Je kunt ze gemakkelijk bestellen via de webshop en afhalen in de winkel!

Kippie Delft winkel

Bereikbaarheid

Via openbaar vervoer kun je het beste uitstappen op tramhalte Martinus Nijhofflaan of tramhalte Hovenpassage. Bus 37 stopt voor de deur bij de bushalte Hovenpassage. Binnen een paar minuten lopen bent u bij Kippie Delft.

Parkeren bij Kippie Delft

Parkeren

Parkeren kan in de parkeergarage aan de Papsouwselaan of op het parkeerdek aan de Martinus Nijhofflaan. Hier kan je met de lift naar beneden naar het winkelcentrum.
De eerste drie uur parkeer je gratis.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!