Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Berkel en Rodenrijs

Kippie Berkel en Rodenrijs vind je in winkelcentrum Westerplein! Ontdek dagelijks verse gegrilde kip, maaltijden en broodjes, en geniet van onze aanbiedingen. Voor feestjes hebben we een ruim assortiment Kippiepannen. Kom langs om van onze heerlijke producten te genieten!

Openingstijden

09:00 - 18:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 19:30
Vrijdag09:00 - 19:30
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

Westerplein 112, 2651 JM Berkel en Rodenrijs

Menno van der GoesEigenaarKippie Berkel en Rodenrijs
Ondernemer Kippie Berkel en Rodenrijs
Ondernemer Kippie Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs

Je vind onze grill- en maaltijdenwinkel in nieuwe winkelcentrum Westerplein.  Kom langs in onze winkel en geniet van onze prodoucten en acties! De toonbank van Kippie ligt iedere dag vol met vers gegrilde kip, maaltijden, broodjes en voor feestjes hebben wij een ruim assortiment aan Kippiepannen.

Kippie smaakt elke dag!

Kippie Berkel en Rodenrijs winkel

Bereikbaarheid

De Bushalte Sint Franciscus vind u in de buurt van het centrum van Berkel en Rodenrijs. Vanaf bushalte Sint Franciscus (een Dependence van het ziekenhuis) is het ongeveer 7 minuten lopen naar Kippie Berken en Rodenrijs.
Verderop vind je bushalte Boterdorpse weg, dit is wel wat langer lopen. Na ongeveer 15 minuten lopen ben je bij onze winkel.

Kippie Berkel en Rodenrijs personeel

Parkeren

Tegenover Kippie Berkel en Rodenrijs vind je een grote parkeerplaats: Westerplein. Je kan hier gratis parkeren. Verder zijn er meerdere parkeerplaatsen rondom het centrum van Berkel waar met een blauwe kaart geparkeerd kan worden.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!