Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Leusden

Ontdek de gezelligheid van Kippie Leusden in winkelcentrum Hamershof. Dagelijks gevuld met verse kant-en-klare producten, van populaire spareribs tot heerlijke Chinese bami voor het avondeten. Voor gemak en variatie ben je hier aan het juiste adres!

Openingstijden

Geopend: 09:00 - 18:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

t Plein 31, 3831CR Leusden

Ron en Petra BokkersEigenaarKippie Leusden
Ondernemer Kippie Leusden
Ondernemer Kippie Leusden

Kippie Leusden

Onze winkel in Leusden is mooi en gezellig. Je vindt de winkel in winkelcentrum Hamershof. De toonbank wordt iedere dag gevuld met verse producten. Er is voor ieder wat wils en de gerechten zijn allemaal kant-en-klaar. Dit zorgt natuurlijk voor erg veel gemak en variatie! Heb je onze populaire spareribs al eens geproefd? Of wat dacht je van de lekkere Chinese bami?!

Kippie Leusden winkel

Bereikbaarheid

Om het winkelcentrum te bereiken met de bus, kun je het beste uitstappen bij bushalte Geertrudishof. Kom je met de auto vanuit Amersfoort? Dan kun je het beste via de Heiligenbergerweg of de Arnhemseweg naar Leusden rijden.

Parkeren bij Kippie Leusden

Parkeren

Rond het winkelcentrum kun je gratis parkeren. Ook zijn er parkeerplaatsen waarbij een blauwe parkeerschijf verplicht is, hier kan je maximaal 3 uur parkeren.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!