Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Dronten

In het hart van Dronten, Winkelcentrum Suydersee, verwent Kippie je met vers gegrilde lekkernijen zoals kippenpoten, kipsaté, spareribs en meer. Ook bieden we heerlijke maaltijden, loempia's, belegde broodjes en kiphapjes. Een smakelijke stop voor alle lekkere trek!

Openingstijden

Geopend: 09:00 - 18:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

Het Ruim 29, 8251EL Dronten

Rob en Jessie GronsveldEigenaarKippie Dronten
Ondernemers Kippie Dronten
Ondernemers Kippie Dronten

Kippie Dronten

In Dronten vind je Kippie: een grill- en maaltijdenwinkel met de lekkerste producten. Iedere dag wordt alles vers gegrild en bereid en wordt de toonbank gevuld. Denk onder andere aan gegrilde (kip)producten zoals kippenpoten, kipsaté, spareribs en drumsticks maar ook aan maaltijden zoals bami, nasi en mihoen en aan loempia's, belegde broodjes en kiphapjes.

Kippie Dronten winkel

Bereikbaarheid

Kippie Dronten vind je bij winkelcentrum Suyderzee. Dronten ligt centraal, midden in de Flevopolder. Je kunt er gemakkelijk komen met de auto of met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation is het ongeveer 10 minuten lopen naar het stadscentrum. Je kunt ook de bus (lijn 21 en 22) nemen.

Parkeren bij Kippie Dronten

Parkeren

Parkeren bij het winkelcentrum is gratis! Er zijn verschillende parkeerplaatsen rondom het hele centrum. In een aantal gevallen is een blauwe zone ingesteld. Het parkeerterrein het dichts bij de Kippie-winkel is Kop van het Ruim.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!