Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Assen

In winkelcentrum Triade ontdek je Kippie Assen: de oplossing voor jouw avondeten of feestjes. Geniet van heerlijke gegrilde producten, maaltijden en broodjes. Ook voor smakelijke borrelhapjes voor verschillende gelegenheden ben je bij ons aan het juiste adres,

Openingstijden

09:00 - 18:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag08:30 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

Triade 15, 9401 CT Assen

Erik de RoodeEigenaarKippie Assen
Eigenaar Kippie Assen
Eigenaar Kippie Assen

Kippie Assen

In winkelcentrum Triade vind je een Kippie Assen. Tegenover de Albert Heijn XL. Trek in iets lekkers? Dan moet je bij Kippie Assen zijn! Je kunt hier terecht voor heerlijke gegrilde producten, voor complete maaltijden en natuurlijk voor vers belegde broodjes. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een gemakkelijke maaltijd, er is hier voor ieder wat wils!

Kippie Assen winkel

Bereikbaarheid

Winkelcentrum De Triade in Assen is goed bereikbaar. Vanuit het winkelcentrum loop je overigens gemakkelijk naar de overige winkelstraten en het centrum van Assen. Voor een dagje shoppen ben je hier dus aan het juiste adres!

Winkelcentrum Triade Kippie Assen

Parkeren

Winkelcentrum De Triade in Assen beschikt over een ruime parkeergarage met maar liefst 600 parkeerplaatsen. Ook zijn er invalide parkeerplaatsen aanwezig. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend. Vanuit de parkeergarage is het winkelcentrum eenvoudig bereikbaar via het rolpad en heb je binnen een mum van tijd een keur van winkels van De Triade binnen handbereik.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!