Mensen beoordelen ons met een 4,9/5

Kippie Alphen aan den Rijn

Bij Kippie Alphen aan den Rijn, gelegen in winkelcentrum De Aarhof, ontdek je een overvloed aan producten. Van vers gegrilde kippenpoten tot maaltijden, broodjes en heerlijke hapjes voor een feestje.

Openingstijden

Geopend: 09:00 - 18:00
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 19:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Locatie informatie

De Aarhof 72, 2406BT Alphen aan den Rijn

Meijndert Jan de GraafEigenaarKippie Alphen aan den Rijn
Eigenaar Kippie Alphen aan den Rijn
Ondernemer Alphen aan den Rijn

Kippie Alphen aan den Rijn

Kippie Alphen aan den Rijn vind je in winkelcentrum De Aarhof. Rechts van de hoofdingang bij de bakkerij en de groentenboer. Bij Kippie Alphen aan den Rijn kun je terecht voor heerlijke en dagverse kant-en-klaar producten. Van gegrilde (kip)producten, tot complete maaltijden, vers belegde broodjes en lekkere hapjes. Kom gerust bij ons langs om al dit lekkers te proeven!

Kippie Alphen aan den Rijn

Bereikbaarheid

Bushalte De Aarhof vind je tegenover het winkelcentrum. Ook de bushaltes Lijsterlaan en Castellumstraat zijn redelijk in de buurt van het winkelcentrum.

Winkelcentrum de Aarhof - Kippie Alphen aan den Rijn

Parkeren

Tegenover de winkel vind je een grote parkeerplaats genaamd Aarplein West (parkeerdak) en Aarplein Oost. Parkeren kost slechts 3 cent per minuut. Ook is er een bewaakte fietsenstalling tegenover de winkel genaamd Biesieklette De Vest.

Werken bij Kippie?

Ons geheime ingrediënt ben jij. Wij hebben franchisenemers en werknemers nodig die hun energie uit klantcontact halen. Vind jij het heerlijk om met mensen te werken? Dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!