Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Sinterklaas met een Kippiepan

Vier Sinterklaas met onze Kippiepan

Bij Kippie draait alles om gemak, beleving en gezelligheid tijdens Sinterklaas. Jij regelt de cadeaus, een goed gedicht en misschien wel een mooie surprise, Kippie regelt de hapjes. Zo doen we allebei waar we goed in zijn en ben jij klaar voor een onvergetelijk Sinterklaas.

Sinterklaas is pas echt feest met onze Kippiepan

Het beste cadeau...

Wij begrijpen dat Sinterklaas een tijd van samenzijn en genieten is. Je bent druk bezig met het kopen van cadeaus, het schrijven van je gedicht en misschien wel het maken van een surprise. Daarom snappen wij bij Kippie maar al te goed dat jij niet uren de tijd hebt om in de keuken te staan.

... de lekkerste hapjes van Kippie!

Met behulp van de handige elektrische pan  heb jij zonder gedoe heerlijke hapjes op tafel staan waar iedereen blij van wordt. Zo heb jij extra tijd om te genieten van het feest met de mensen waarvan je houdt.

Alles voor jouw perfecte Pakjesavond

Ontdek ons assortiment
Pakjesavond

Voor jong en oud

Sinterklaas is een tijd voor vreugde en lachende gezichten. Met onze Kippiepannen brengen we niet alleen overheerlijke hapjes, maar ook een glimlach op het gezicht van elke aanwezige, jong en oud. Zie de vreugde van de kinderen wanneer ze genieten van onze heerlijke kiphapjes, terwijl Sinterklaas en zijn Pieten op de deur kloppen met een zak vol cadeautjes.

Pakjesavond

Bestel een Kippiepan

Wacht niet langer en bestel nu een Kippiepan, zodat je zeker bent van een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Kies voor Kippie en ervaar het gemak van onze heerlijke hapjes tijdens Sinterklaas. Laat de Kippiepan bij jouw thuis bezorgen of haal op in één van onze ruim 60 winkels.

Sinterklaas voor de deur

Nóg meer gemak

Naast dat je onze producten kunt afhalen in al onze winkels, kun je er ook voor kiezen om jouw hapjes voor Pakjesavond thuis te laten bezorgen.

Staat onze Kippie-bezorger binnenkort bij jou voor de deur met al dit lekkers?

Een zorgeloze Pakjesavond

Samen met ons zorg je voor een gezellig en zorgeloos Sinterklaasfeest. Het enige dat je hoeft te doen is jouw vrienden en familie uitnodigen. Wij regelen de rest!

Heb je vragen over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een onvergetelijke Pakjesavond met de Kippiepan!

Een onvergetelijke Pakjesavond met de Kippiepan!

Alle winkels zijn op 5 december de gehele dag geopend. Vier je Pakjesavond het weekend ervoor? Alle winkels zijn ook die zaterdag geopend.

Op de winkelpagina kun je de exacte openingstijden bekijken.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!