Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Hapjes op jouw Vrijmibo

De perfecte VrijMiBo met Kippie!

Bij Kippie begrijpen we dat de VrijMiBo het hoogtepunt van de week is, en daarom hebben we de perfecte oplossing voor jouw borrel: onze smaakvolle Kippiepannen. We zorgen ervoor dat jij en je collega’s de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze te bieden, waarbij het gemak voorop staat.

Ontdek de ultieme vrijdagmiddagbeleving met een Kippiepan!

Gemakkelijk, smaakvol en gezellig...

Met onze Kippiepannen maak je van elke VrijMiBo een feest. Gevuld met heerlijke kiphapjes of maaltijden, zijn onze pannen geschikt voor groepen van 6 tot 30 personen.

... borrelen met jouw collega's!

De bijgeleverde elektrische pan maakt het bereiden een fluitje van een cent, waardoor de voorbereiding van jullie VrijMiBo zonder gedoe verloopt.

Voor elke vrijmibo!

Ontdek ons assortiment
Vrienden met Kippie

Gemakkelijk borrelen

 Onze Kippiepannen zijn eenvoudig te bestellen en klaar om te serveren. Geen gedoe in de keuken, zodat jij je kunt genieten van wat gezelligheid met je collega's.
Je hoeft alleen de stekker van de elektrische borg Kippiepan in het stopcontact doen en de hapjes af en toe om te scheppen. Na een half uur kan je genieten van de lekkerste hapjes!

Vrijdagmiddag borrel met een Kippiepan

Bestel een Kippiepan

Bij Kippie geloven we in meer dan alleen lekker eten; we geloven in het creëren van momenten van samenzijn, gelach en goede gesprekken. Met een Kippiepan op jouw VrijMiBo geef je jezelf en jouw collega's een heerlijk moment om van te genieten.Laat de Kippiepan op kantoor bezorgen of haal het op bij één van onze ruim 60 winkels!

Sfeerfoto vrijmibo

Grote borrel

Zijn jullie met een grote groep collega's? Of organiseren jullie een bedrijfsborrel? Dan hebben we ook een ruim assortiment aan XXL Kippiepannen die geschikt zijn voor grote gelegenheden. De verschillende pannen zijn geschikt voor groepen van 12 tot 30 personen!

De lekkerste hapjes voor jullie Vrijmibo

Samen met ons zorg je voor een gezellig en smakelijke vrijmibo. Het enige dat je hoeft te doen is jouw collega's te verrassen met de lekkerste borrelhapjes!

Heb je vragen over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

De perfecte Vrijmibo met Kippie!

De perfecte Vrijmibo met Kippie!

Wij bezorgen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor de Vrijmibo raden wij aan de bestelling een dag eerder te laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je de hapjes op de gewenste tijd vrijdag kan gaan eten met jouw collega's. In de koelkast is alles zeker 3 dagen houdbaar.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!