Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Kippie Pasen header

Vier een onvergetelijk Pasen met Kippie

Bij Kippie draait tijdens Pasen alles om samenzijn, gezelligheid en gemak. We begrijpen hoe belangrijk het is om samen te komen tijdens de Pasen en met elkaar te genieten van heerlijke hapjes.

Met gemak lekker hapjes op tafel tijdens Pasen

Maak van Pasen een smakelijk feestje..

Bij Kippie draait tijdens Pasen alles om samenzijn, gezelligheid en gemak. We begrijpen hoe belangrijk het is om samen te komen tijdens de Pasen en met elkaar te genieten van heerlijke hapjes.

met de lekkerste Kippiepannen!

Daarom helpen we jou maar al te graag er een onvergetelijke Pasen van te maken. Of je nu een intiem samenzijn hebt met je gezin of de gehele familie van heerlijke hapjes moet voorzien. Kippie heeft de perfecte oplossing voor jou tijdens Pasen.

Voor een smakelijk Pasen!

Ontdek ons assortiment
Pasen sfeer familie

Gemakkelijke hapjes

Onze Kippiepannen zijn dé ideale toevoeging aan jouw Paasmenu. Gevuld met overheerlijke kiphapjes die eenvoudig te bereiden zijn, zorgen voor een heerlijk Pasen zonder gedoe in de keuken. Of je nu op zoek bent naar hapjes voor bij de borrel of een hapjespan zoekt voor bij de Paasbrunch, onze Kippiepan biedt het allemaal.

Pasen sfeer tafel

Samen genieten

We begrijpen dat Pasen draait om samenzijn, en niet om urenlang in de keuken te staan. Met onze overheerlijke Kippiepannen hoef je je geen zorgen te maken over de bereiding. Onze elektrische pannen maken het bereiden een fluitje van een cent, terwijl jij meer tijd kunt besteden aan de mensen waarvan je houdt.

Pasen sfeer kippie

Nog meer gemak!

Bestel snel jouw Kippiepan en geniet van een zorgeloze en smaakvolle Pasen met je dierbaren. Kies voor Kippie en ervaar het gemak van onze heerlijke hapjes tijdens deze feestelijke periode.
Laat de Kippiepan bij jou thuis bezorgen of haal de hapjes af bij een van onze winkels!

Een heerlijke Paasbrunch!

Bij Kippie draait tijdens Pasen alles om samenzijn, gezelligheid en gemak. We begrijpen hoe belangrijk het is om samen te komen tijdens de Pasen en met elkaar te genieten!

Heb je vragen over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een onvergetelijk Pasen met Kippie

Een onvergetelijk Pasen met Kippie

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!