Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Oud en Nieuw

Jij regelt het feest, Kippie de hapjes!

Oud & Nieuw draait bij Kippie om gezelligheid, feestjes en genieten met vrienden en familie. Met Kippie maak je van je Oud & Nieuw een onvergetelijk feest. Jij regelt de versiering, het vuurwerk, de muziek en gezelligheid, Kippie regelt de hapjes.

Kiplekker het nieuwe jaar in met onze Kippiepan

Voor Oudjaarsavond...

Onze kippiepannen zijn uitermate geschikt voor zowel een gezellige avond thuis met familie als op een feestje met vrienden. De Kippiepan zit vol met lekkere kiphapjes en mag niet ontbreken op jouw Oud & Nieuw feestje.

... en Nieuwjaarsdag!

Met de handige elektrische pan die wordt meegeleverd zet jij binnen no time heerlijke hapjes op tafel. Zo heb jij meer tijd om te genieten van het feest met je vrienden en familie.

Iedere Kippiepan is een 'uit je dak pan'

Ontdek ons assortiment
Kippiepan op nieuwjaarsdag

Jouw eerste goede voornemen

Waarschijnlijk ben je al aan het nadenken over alle goede voornemens die je hebt voor 2024.  Het eerste goede voornemen hebben wij alvast voor je bedacht: Een Kippiepan met Oud & Nieuw. Met een Kippiepan weet jij zeker dat iedereen geniet van de lekkerste hapjes en kiplekker het nieuwe jaar in gaat.

NYE sfeer

Bestel een Kippiepan

Wacht niet langer en bestel nu alvast jouw Kippiepan, zodat je zeker bent van een onvergetelijk Oud & Nieuw. Kies voor Kippie en ervaar het gemak van onze heerlijke hapjes tijdens Oud & Nieuw. Laat het bij jouw thuis bezorgen of haal op in één van onze ruim 60 winkels.

Oud en nieuw feestje

Nóg meer gemak

Naast dat je onze producten kunt afhalen in al onze winkels, kun je er ook voor kiezen om jouw hapjes voor Oud en Nieuw thuis te laten bezorgen.

Staat onze Kippie-bezorger binnenkort bij jou voor de deur met al dit lekkers?

Een zorgeloze Oudjaarsavond

Samen met ons zorg je voor een gezellig en zorgeloos Oud en Nieuw. Het enige dat je hoeft te doen is jouw vrienden en familie uitnodigen. Wij regelen de rest!

Heb je vragen over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Knallend het nieuwe jaar in met de Kippiepan!

Knallend het nieuwe jaar in met de Kippiepan!

Alle winkels zijn op 30 december de gehele dag geopend. Alle producten zijn zeker 4 dagen houdbaar in de koelkast. Je kunt het dus makkelijk gebruiken voor zowel Oudjaarsavond als Nieuwjaarsdag.

Op de winkelpagina kun je de exacte openingstijden van alle winkels bekijken.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!