Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Hoogezand!

donderdag 5 januari 2017
Het is zo ver: Kippie verspreidt zich meer en meer door heel Nederland. Eind deze maand zal Kippie Hoogezand haar deuren openen. Mensen uit Groningen en omstreken kunnen nu ook genieten van onze gegrilde producten, vers belegde broodjes en populaire Kippiepannen.

Kippie Hoogezand zal 26 januari 2017 openen in winkelcentrum Hooge Meeren te Hoogezand. Jan Dijkhuis wordt de eigenaar van de gloednieuwe Kippie-winkel. Hij is in deze regio al een bekende poelier.

"Ik ben in 1992 begonnen op het middenplein in het winkelcentrum de Hooge Meeren met mijn (huidige) winkel: Poeliersbedrijf Hoogezand. In 1993 heb ik van pand geruild met de visboer. Nu ga ik weer terug naar het gezeligste plekje in ons winkelcentrum: Gorecht-Oost nummer 43!"
vertelt Jan Dijkhuis.

Kippie Hoogezand is in Groningen een gloednieuwe winkel en een heel nieuw concept. Toch heeft de winkel het vertrouwde gezicht van Jan Dijkhuis. Wie zien we met de opening 26 januari? Houd de facebookpagina van Kippie Hoogezand, de website en de plaatselijke kranten in de gaten voor alle openingsacties.
Laden
Laden