Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Koningsdag met Kippie

Bij Kippie begint jouw Koningsdagfeest pas écht!

Koningsdag staat voor de deur, en jij wilt dat jouw feestje legendarisch wordt. We hebben dé sleutel tot Koningsdaggeluk: de Kippiepan! Gevuld met allemaal verschillende kiphapjes om te genieten met jong en oud, maak je er met een Kippiepan een extra smakelijke koningsdag van!

Vier Koningsdag met de hapjes van Kippie

Klaar voor Koningsdag?

Bij Kippie begrijpen we dat een feestje pas écht begint wanneer je de stress van het koken overlaat aan de experts. Onze Kippiepannen zijn gevuld vol met de lekkerste borrelhapjes die je binnen no time klaarmaakt!

Met een Kippiepan begint het feest pas!

Of je nu een klein samenzijn hebt met jouw beste vrienden of met de hele familie Koningsdag viert, we hebben Kippiepannen in verschillende maten, voor grote en kleine groepen.

Lekker voor jouw Koningsdag

Ontdek ons assortiment
Vier Oranje met Kippie

Gemakkelijke hapjes

Stel je voor: lachende gezichten, gezelligheid, en bovenal, heerlijke kiphapjes die iedereen laten watertanden. Geen gedoe met uren in de keuken staan, met een Kippiepan geniet je van een zorgeloos feestje. Stekker in het stopcontact, hapjespan erin en klaar!

Koningsdag met Kippie

Voor een gezellige dag

Koningsdag draait niet alleen om eten: het gaat om het creëren van onvergetelijke momenten. Met Kippie aan jouw zijde, wordt jouw feestje een moment van gezelligheid en lekkernijen. Je haalt onze Kippiepannen gemakkelijk af bij een van onze 60+ winkels!

Koningsdag oranje!

Nóg meer gemak

Naast dat je onze producten kunt afhalen in al onze winkels, kun je er ook voor kiezen om jouw hapjes de dag voor Koningsdag thuis te laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je op Koningsdag kan genieten van allemaal lekkers!

Koningsdag met Kippie

Vier Koningsdag met Kippie

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!