Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippeling

Art nr. C4143
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Iedere dag vers gegrild in onze winkels
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Geen bot, ideaal voor kinderen!
  • Heerlijk mals kipfilet, krokant gepaneerd
  • Tip: heerlijk op een feestje!
Onze kippeling is erg populair bij de klanten. De kippeling is mals dijvlees dat is gepaneerd en gegrild. Heerlijk krokent en licht pikant van smaak. Er zit geen bot in, ideaal voor kinderen! De kippeling van Kippie is niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Bereiding: De
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Onze kippeling is erg populair bij de klanten. De kippeling is mals dijvlees dat is gepaneerd en gegrild. Heerlijk krokent en licht pikant van smaak. Er zit geen bot in, ideaal voor kinderen! De kippeling van Kippie is niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels.

Bereiding:

De kippeling van Kippie is kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen) of in de oven (ongeveer 10 minuten op 180 graden). De voorkeur gaat bij de kippeling uit naar verwarmen in de oven. Op deze manier worden de kipstukjes weer lekker knappering.

Hoeveelheid per persoon:

Wat je per persoon eet kan heel verschillend zijn. Is het voor een complete maaltijd? Of enkel als borrelhapje? Wij rekenen ongeveer 200 gram kippeling per persoon. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de kippeling kan per winkel verschillen. De kippeling is in de meeste winkels €7,99 per pond.

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden