Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Kinderfeestje met een Kippiepan

Maak jouw kinderfeestje onvergetelijk met de Kippiepan!

Welkom bij Kippie, waar feestjes echt een feest zijn! Ben je op zoek naar de perfecte manier om de smaakpapillen van kleine feestvierders te verrassen? Zoek niet verder! Onze Kippiepannen zijn dé sleutel tot een moeiteloos en heerlijk kinderfeestje. Lees verder en ontdek waarom een Kippiepan het geheime ingrediënt is voor elk (kinder)feestje!

Kippiepan: perfect voor jong en oud!

Gemak...

Stel je voor: geen urenlange voorbereidingen in de keuken en geen stress over het serveren van heerlijke hapjes. Met onze Kippiepannen maak je het jezelf gemakkelijk en geniet je van het feest!

... met een glimlach!

We hebben genoeg hapjes en maaltijden, die geschikt zijn voor jong en oud! Met een Kippiepan zet je binnen een handomdraai een feestmaal op tafel!


Alles voor jouw perfecte kinderfeestje

Ontdek ons assortiment
Sfeer Kinderfeestje

Voor jong en oud

Bij Kippie geloven we in het creëren van bijzondere momenten. Onze XXL Kippiepannen zijn perfect voor grote groepen en families, zodat iedereen kan genieten van een smaakvolle ervaring. De geur van gegrilde kiphapjes en het geluid van vrolijke kinderstemmen vullen de ruimte, waardoor elk feest een onvergetelijke belevenis wordt met een Kippiepan.

Kinderfeestje met een Kippiepan

Bestellen is kinderspel!

Wij maken het bestellen van jouw Kippiepan eenvoudig en leuk. Kies je favoriete hapjes, selecteer het juiste formaat pan, en laat de rest aan ons over. Binnen no-time staat de Kippiepan zet je de heerlijke hapjes op tafel met de elektrische Kippiepan.
Laat de Kippiepan bij jouw thuis bezorgen of haal op in één van onze ruim 60 winkels.

Sfeerfoto Kinderfeestje

Nóg meer gemak

Naast dat je onze producten kunt afhalen in al onze winkels, kun je er ook voor kiezen om alle hapjes voor jouw kinderfeestje thuis laten bezorgen. Zo kan je gemakkelijk het huis versieren en alles klaarzetten, terwijl de bezorger onderweg is.

Staat onze Kippie-bezorger binnenkort bij jou voor de deur met al dit lekkers?

Een gemakkelijk kinderfeestje!

Samen met ons zorg je voor een gezellig en gemakkelijk kinderfeestje! Het enige dat je hoeft te doen is jouw vrienden en familie uitnodigen voor het feestje. Wij regelen de rest!

Heb je vragen over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak jouw kinderfeestje onvergetelijk met Kippie!

Maak jouw kinderfeestje onvergetelijk met Kippie!

Er zijn verschillende pannen die erg geschikt zijn voor kinderen. Kies voor een Kippiepan met hapjes waarbij ze lekker met hun vingers kunnen eten en er geen botjes te vinden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Mini Saté/Ballenpan, Ballenpan of Anti-Kluifpan.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!