Halal

In onze winkels en via de klantenservice krijgen wij vaak de vraag of onze producten halal geslacht zijn. Hieronder lees je een uitgebreid antwoord!

ZIJN DE PRODUCTEN VAN KIPPIE HALAL?


De kip in onze maaltijden, kip in saus (m.u.v. kip in cashewsaus), stokbroden, kipsaté, minisaté en kipdöner is halal geslacht.
De overige gegrilde producten zijn niet halal geslacht, maar onder gasverdoving, volgens Nederlandse wetgeving.

Onze frituursnacks (zoals kroketten en burgers) zijn niet halal, evenals de kip-braadworst.

De kerstproducten (kalkoen, maïskip, parelhoen en rollade) zijn niet halal.

Let er wel op dat wij in onze winkels ook enkele producten van varkensvlees verkopen.