Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hoe werkt de Kippiepan?


Nieuw en exclusief bij Kippie:
de inhoud van iedere Kippiepan wordt in een aluminiumschaal met plastic deksel in de Kippiepan geleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar. Ideaal als je de inhoud nog een dag (of meerdere dagen) in de koelkast wil bewaren!

Ook exclusief bij Kippie: de borg van een Kippiepan is slechts 15 euro. Je kunt er ook voor kiezen om de pan zelf te houden en eventueel een volgende keer enkel de inhoud van een Kippiepan te bestellen.
borg kippiepan
Voor iedere Kippiepan wordt 15 euro borg gevraagd. Let op: voor de snackpan XXL geldt een borg van 50 euro. De elektrische pannen zijn inclusief stekker, deksel, aluminiumschaal en plastic deksel. 
uitneembare schaal
De inhoud van de Kippiepan wordt in de aluminiumschaal in de elektrische pan meegeleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar. Zo kan de inhoud van de Kippiepan in de koelkast worden bewaard. Er kunnen zelfs meerdere aluminiumschalen op elkaar worden geplaatst! Alle hapjes en maaltijden van Kippie zijn tot 4 dagen gekoeld te bewaren.
opwarmen kippiepan
De inhoud van de Kippiepan kan erg makkelijk worden opgewarmd. Let op: verwijder de doorzichtige plastic deksel voor je de Kippiepan gaat verwarmen!
gemakkelijk opwarmen
De Kippiepan is erg eenvoudig in gebruik. Na het verwijderen van de doorzichtige plastic deksel, steek je de stekker van de pan in het stopcontact. Op stand nummer 2 laat je de pan 20 tot 30 minuten opwarmen. Let er op dat je de inhoud af en toe goed doorroert of omschept. Dit om aanbakken te voorkomen. Absoluut geen gedoe of stress in de keuken. Klaar? Aanschuiven maar!
Laden
Laden