Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hoe werkt de Kippiepan?

De Kippiepan is een pan die aangesloten kan worden op netstroom om de inhoud op te warmen. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar via onze webshop en in al onze winkels. Voor de elektrische pannen wordt borg betaalt, maar klanten kunnen er ook voor kiezen om de pan thuis te houden voor dat bedrag.

Exclusief bij Kippie: de inhoud van iedere Kippiepan wordt in een aluminiumschaal met plastic deksel in de Kippiepan geleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar. Ideaal als je de inhoud nog een dag (of meerdere dagen) in de koelkast wil bewaren! Ook is het mogelijk om enkel de inhoud van een Kippiepan te bestellen. Je krijgt dan enkel de aluminium inlegschaal met de hapjes en/of maaltijden. 

Ook exclusief bij Kippie: de borg van een Kippiepan is slechts 15 euro.
Voor deze 15 euro kun je de pan ook thuis houden. Je hoeft de pan niet per se in te leveren bij de winkel.
borg kippiepan

Borg van een Kippiepan


Voor iedere Kippiepan wordt 15 euro borg gevraagd. Let op: voor de snackpan XXL geldt een borg van 50 euro. De elektrische pannen zijn inclusief stekker, deksel, aluminiumschaal en plastic deksel.  Het vermogen van de reguliere Kippiepan is 1400 Watt.
uitneembare schaal

Uitneembare aluminium schaal


De inhoud van de Kippiepan wordt in de aluminiumschaal in de elektrische pan meegeleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar. Zo kan de inhoud van de Kippiepan in de koelkast worden bewaard. Er kunnen zelfs meerdere aluminiumschalen op elkaar worden geplaatst! Alle hapjes en maaltijden van Kippie zijn tot 4 dagen gekoeld te bewaren.

Je kunt er ook voor kiezen om enkel de aluminiumschaal (de inhoud van een Kippiepan) bestellen zonder de pan (en dus de borg) zelf erbij.
opwarmen kippiepan

Verwijder de plastic deksel voor verwarmen


De inhoud van de Kippiepan kan erg makkelijk worden opgewarmd. Let op: verwijder de doorzichtige plastic deksel voor je de Kippiepan gaat verwarmen!
gemakkelijk opwarmen

De opwarm instructies


De Kippiepan is erg eenvoudig in gebruik. Na het verwijderen van de doorzichtige plastic deksel, steek je de stekker van de pan in het stopcontact. Op stand nummer 2 laat je de pan ongeveer 30 minuten opwarmen. Let er op dat je de inhoud af en toe goed doorroert of omschept. Dit om aanbakken te voorkomen. Absoluut geen gedoe of stress in de keuken. Klaar? Aanschuiven maar!

Tip: wordt de inhoud van de Kippiepan niet snel genoeg warm? Zet de thermostaat gerust een stand hoger. Blijf wel goed omroeren of omscheppen om aanbakken te voorkomen.

Heb je een losse aluminium schaal met inhoud besteld? Deze kan ook in de oven worden opgewarmd! Haal de plastic deksel van de schaal af en plaats de aluminiumschaal in een voorverwarmde oven. Ongeveer 15 tot 20 minuten op 180 graden is voldoende.

De elektrische pan kun je thuis houden of (schoon) inleveren bij de winkel.


Ook de andere producten die wij in onze winkels verkopen zijn erg gemakkelijk te bereiden. Bekijk hier de bereidingswijze voor ons winkelassortiment.


Laden
Laden