Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Franchisenemer worden?

Op dit moment zijn wij op zoek naar franchisenemers voor verschillende regio's! Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Mail dan naar klantenservice@kippie.nl. Je kunt ook ons franchiseformulier invullen. 

Op 4 en 5 april zijn wij te vinden op de franchisebeurs. Je kunt je gratis inschrijven!


Kippie is een snel groeiende organisatie. Op dit moment bestaat Kippie uit meer dan 40 winkels van franchisenemers, het hoofdkantoor en de distributieafdeling. In de winkels staat de succesformule die draait om kant-en-klaar maaltijden, grillproducten, broodjes, snacks en Kippiepannen, centraal. Producten worden iedere dag vers gegrild en klaargemaakt om de toonbank van de winkel te vullen. Het hoofdkantoor en de distributieafdeling bevinden zich in Poeldijk. Daar wordt elke dag hard gewerkt om de winkels door heel het land op tijd te kunnen bevoorraden.


Wij zijn op zoek naar ondernemende franchise partners, om onze grote ambities op de Nederlandse markt te kunnen realiseren. Wij zijn op zoek naar ondernemers die met een persoonlijke en betrokken instelling Kippie winkels kunnen exploiteren.

Ben je geïnteresseerd in de Kippie formule en wil je zelfstandig, onder de vlag van Kippie, een eigen grill- en maaltijdenwinkel runnen? Zie je het zitten om ons succesvolle concept te omarmen en klanten de ultieme beleving te bezorgen? Je kunt hier vrijblijvend ons franchiseformulier invullen. Ook als je nog vrij jong bent en het ziet zitten om in de toekomst een eigen grill- en maaltijdenwinkel te hebben, kun je ons franchiseformulier invullen. Na het doornemen van je gegevens zullen wij contact met je opnemen.

wil je franchisenemer worden bij kippie?
vul ons franchiseformulier in
franchisenemer worden?

Waarom Kippie?

Ben je geïnteresseerd, maar vraag je je af of franchisesen bij Kippie iets voor je is? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vul ons franchiseformulier in. Wellicht word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. In dit oriënterend gesprek vertellen wij je graag meer over onze organisatie. Is er na dit gesprek wederzijdse interesse, dan volgen er meerdere gesprekken om samen te bekijken of franchisenemer zijn bij Kippie bij je past.

Als franchisenemer huur je zelf een winkelruimte. De inrichting van de winkel moet gefinancierd worden. Daarin sta je uiteraard niet alleen. Kippie ondersteunt startende ondernemers bij de opbouw van hun bedrijf. Vooral in de beginfase is er een intensieve begeleiding. Jarenlange kennis en kunde worden aan je overgedragen. Dit begint bij de keuze van de locatie, de financiering en juridische kwesties tot aan het meelopen in verschillende winkels. Aan het einde van het traject ben je in staat om zelfstandig een Kippie winkel te runnen. Ook na de startfase word je blijvend ondersteund.


Echt iets voor jou?

Ervaring leert dat de meest succesvolle franchisenemers ondernemende eigenaren zijn. Je moet niet bang zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een Kippie franchisenemer heeft enige ervaring in de foodsector, horeca of slagerij. Ook kan ervaring in de detailhandel van zeer toegevoegde waarde zijn. Daarnaast is het belangrijker dat je in staat bent om een team aan te sturen en over commerciële kwaliteiten beschikt.


En nu?

Vul ten eerste ons franchiseformulier in. Doe dit zo volledig mogelijk en stuur eventueel een extra CV toe. Na het ontvangen van dit formulier zal er contact met je worden gezocht. Wellicht kan er een oriënterend gesprek gepland worden. 

De stappen die volgen zijn: persoonlijke vervolggesprekken, eventuele ondertekining van het franchisecontract, het opleiden in verschillende winkels, het inrichten van de vestiging en tot slot het openen van de deuren van jouw eigen Kippie winkel.
Laden
Laden