Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Franchisenemer worden?

Op dit moment zijn wij op zoek naar franchisenemers voor verschillende regio's! Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Mail dan naar franchise@kippie.nl. Je kunt ook onze franchise brochure aanvragen en daarna ons franchiseformulier invullen!
Franchisebrochure Button

Kippie, een succesvolle franchiseformule


Kippie is een snel groeiende organisatie. Op dit moment bestaat Kippie uit meer dan 55 winkels, een hoofdkantoor en een distributieafdeling. Deze winkels worden gerund door gedreven franchisenemers. Waarden als kwaliteit, variatie en gemak voor de consument staan centraal. In de winkels wordt de toonbank iedere dag gevuld met kant-en-klaar maaltijden, grillproducten, broodjes, snacks en de bekende Kippiepannen. De producten worden iedere dag vers gegrild en klaargemaakt. Op het hoofkantoor van Kippie en op de distributieafdeling wordt iedere dag hard gewerkt om de winkels door heel het land te bevoorraden.

Je leest hier meer over onze formule en over de historie hiervan.

Wij zijn op zoek naar ondernemende franchisekandidaten om onze ambities op de Nederlandse markt te kunnen realiseren. Wij zoeken ondernemers met een persoonlijke en betrokken instelling. Kippie stelt haar jarenlange expertise ter beschikking en zal de franchisenemer op elk vlak ondersteunen. Kandidaat-franchisenemers krijgen bovendien een intensieve begeleiding voorafgaand aan het openen van een Kippie-winkel. Dit is theoretisch, maar vooral praktisch. Want: een Kippie-ondernemer mag absoluut niet bang zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken.
wil je franchisenemer worden bij kippie?
vul ons franchiseformulier in
franchisenemer worden?

"Moet ik aan een bepaald profiel voldoen om een franchisenemer bij Kippie te worden?"


Bij Kippie bestaat er geen typeprofiel. Je moet niet bang zijn om zelf aan de slag te gaan op de werkvloer. Een franchisenemer van Kippie brengt 100% van zijn tijd door in en voor zijn winkel. Alleen zo kan hij of zij, met het team, dagelijks de gewenste kwaliteit en service verlenen aan klanten.

Een Kippie-franchisenemer worden, dat is...:

... vol enthousiasme dit ondernemingsproject aangaan. Als ondernemer neem je initiatief, heb je zin om elke dag in of bij de winkel betrokken te zijn, heb je gevoel voor klantenservice, ben je in staat een team aan te sturen, etc.

... aanwezig zijn in jouw winkel. Een winkel exploiteren vraagt om constante aanwezigheid op het terrein.

... volledige toewijding aan jouw Kippie-winkel. Andere beroepsactiviteiten, buiten jouw eigen winkel, zijn uitgesloten.


De eigenschappen van een Kippie-ondernemer

Een franchisenemer bij Kippie denkt in oplossingen, is klantvriendelijk, beschikt over commerciële kwaliteiten, toont initiatief, beschikt over enige beroepservaring in de retail-, horeca- of foodbranche en is een harde werker.

Selectieprocedure en opleiding


Ben je geïnteresseerd en vraag je je af of een franchise bij Kippie iets voor je is? Vraag hier ons franchise brochure aan voor meer informatie, waarna je ons franchiseformulier kunt invullen om je aan te melden. Vervolgens volgt er meestal eerst een telefonisch gesprek waarna wellicht een afspraak ingepland kan worden. In dit oriënterend gesprek vertellen wij je graag meer over onze organisatie. Is er na dit gesprek wederzijdse interesse, dan volgen er meerdere gesprekken om samen te bekijken of franchisenemer zijn bij Kippie bij je past.

Als uit deze gesprekken duidelijk blijkt dat we er samen voor willen gaan, zal de opleidingsprocedure voortgezet worden. De franchisekandidaat zal enkele weken meelopen in verschillende bestaande Kippie-winkels. In de winkels zal de kandidaat zowel theoretisch (administratie, HACCP, etc.) als praktisch worden opgeleid. Als deze opleidingscyclus met succes wordt voltooid is de franchisenemer klaar om zijn eigen winkel te openen/over te nemen.

Voorafgaand en tijdens de opening van jouw Kippie-winkel

Ook tijdens de openingsfase van jouw Kippie-winkel zal er een intensieve begeleiding zijn. Kippie ondersteunt startende ondernemers bij de opbouw van hun bedrijf. Denk aan de keuze van de locatie, het huren van de winkelruimte, de verbouwing en inrichting van de winkel, de financiering, andere (juridische) kwesties en het meelopen in de winkel tijdens de opening en minimaal 4 weken daarna. Hierna ben je in staat om zelfstandig een winkel te runnen.

Na de startfase


Na de startfase van jouw onderneming wordt je blijvend ondersteund op verschillende gebieden. Denk aan ondersteuning op het gebied van (online)marketing, de webshop, filiaaladministratie, klantenservice, etc.Veelgestelde vragen over franchisen bij Kippie


Als je geïnteresseerd bent kun je ten eerste onze franchise brochure aanvragen. Kort daarna krijg je ons franchise formulier opgestuurd. Veel vragen die op onze website niet beantwoord worden kunnen vervolgens in een (telefonisch)gesprek worden toegelicht. Toch hebben we enkele veel gestelde vragen over franchise op een rijtje gezet.
Franchiseformulier
Laden
Laden