Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
EK kijken met Kippiepan

Juich Nederland naar de overwinning met Kippie!

Ben jij er klaar voor om het EK Voetbal te vieren zoals nooit tevoren? Het Nederlands Elftal staat op het punt geschiedenis te schrijven en te scoren. Scoor tijdens dit EK door een heerlijke Kippiepan op tafel te zetten!

Scoor met de lekkerste hapjes van Kippie

Onze Kippiepan...

Ben jij er klaar voor om het EK Voetbal te vieren zoals nooit tevoren? Het Nederlands Elftal staat op het punt geschiedenis te schrijven, en wij bij Kippie willen ervoor zorgen dat je scoort bij jouw vrienden!

jouw Man of the Match van het Nederlands Eftal!

Zet een Kippiepan op tafel gevuld met de lekkerste hapjes voor jong en oud. Onze Kippiepannen zijn gemakkelijk in gebruik, zodat je geen goal hoeft te missen!

Voor een smakelijke wedstrijd!

Ontdek ons assortiment
EK kijken met Kippiepan

Scoren met een Kippiepan

Stel je voor: de spanning stijgt terwijl Oranje het veld betreedt. Je vrienden zijn klaar, de tv staat aan, en jij? Jij bent de sterspeler van de avond met een Kippiepan vol smakelijke kiphapjes! Onze Kippiepannen zijn niet alleen gevuld met overheerlijke hapjes, maar ze zijn ook super gemakkelijk te bereiden. Sluit de stekker aan, zet de pan aan en binnen een mum van tijd heb jij heerlijke hapjes voor al je voetbalvrienden. Zo hoef jij niks van de wedstrijd te missen.

EK kijken met Kippiepan

Winnaars kiezen Kippie

Bij Kippie geloven we dat echte winnaars kiezen voor de Kippiepan. Onze hapjes zijn niet alleen lekker, maar ook van de hoogste kwaliteit. Zoals bondscoach Koeman de beste spelers moet selecteren, selecteren wij de beste ingrediënten en bereiden we onze producten met liefde. Zo krijg jij alleen het beste op tafel. Haal jouw borrelhapjes af bij een van onze winkels en geniet van een smakelijk EK!

EK kijken met Kippiepan

Maak dit EK onvergetelijk

Wacht niet tot het laatste moment! Wij hebben de voorzet gegeven, jij hoeft ‘m alleen nog in te koppen. Bestel daarom vandaag nog jouw Kippiepan en laat ons de hapjes bij je bezorgen, zodat je geen minuut van Oranje hoeft te missen. Bij Kippie draait het niet alleen om eten, het gaat om de ervaring. Dus sluit je aan bij de Kippie-familie en laat ons jouw voetbalavonden onvergetelijk maken. Laat jouw Kippiepan thuis bezorgen en juich Nederland naar de overwinning met Kippie!

EK voetbal kijken met Kippie

Scoor dit EK met Kippie!

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!