Mensen beoordelen ons met een 4,9/5
Geslaagd feestje? Kippiepan!

Vier je examenfeestje met de lekkere hapjes van Kippie!

Gefeliciteerd, je bent geslaagd! Een examenfeestje is de perfecte manier om je successen te vieren en dat doe je natuurlijk met heerlijke hapjes van Kippie. Of je nu een gezellige avond hebt met jouw klasgenoten of een groot feestje organiseert, onze hapjes zorgen voor een geslaagd feestje!

Vier jouw feestje met een Kippiepan!

Geen stress meer..

Na al dat leren en stressen voor je eindexamens is het nu tijd om te genieten! Bij Kippie begrijpen we dat je nu geen zorgen meer wilt maken en even wilt relaxen. Daarom regelen wij de hapjes, zodat jouw examenfeestje een knaller wordt!

met de hapjes van Kippie is jouw feestje zeker geslaagd!

Met de Kippiepan hoef je je nergens druk om te maken. Onze pannen zitten boordevol heerlijke snacks die je in een handomdraai op tafel zet. Nodig je vrienden uit, vier je succes en laat Kippie zorgen voor de smakelijke hapjes. Jouw feestje is altijd geslaagd met Kippie!

Lekker voor elk feestje

Ontdek ons assortiment
Geslaagd feestje? Kippiepan!

Geen stress met Kippie!

Na al het stressen om jouw eindexamens heb je wel een wat ontspanning en een feestje verdiend. Met onze Kippiepannen tover je binnen no-time de lekkerste hapjes op tafel. Met de elektrische pan is het bereiden een fluitje van een cent en kan je met jouw vrienden genieten op jouw feestje.

Feestje Kippiepan

Een geslaagd feestje

Je bent geslaagd en dat is natuurlijk een mooi moment om jouw succes te vieren. Of je nu een klein samenzijn hebt met je vrienden of een groot examenfeestje organiseert, we hebben Kippiepannen voor elke gelegenheid. Laat de Kippiepan bij jouw thuis bezorgen of haal op in één van onze ruim 60 winkels.

Geslaagd feestje? Kippiepan!

Nóg meer gemak

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een van onze heerlijke Kippiepannen. Wij regelen de hapjes en jij het feestje. Nodig je vrienden uit en laat jouw hapjes gemakkelijk door ons thuis bezorgen. Zo hoef je de deur niet uit en kan je genieten van smakelijke en gemakkelijke hapjes op jouw feestje.

Geslaagd feestje? Kippiepan!

Geslaagd? Kippiepan!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en acties!